Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΔΟΚΙΜΗ ΦΡΕΝΩΝ» ΣΕ ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΟΥΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ! ΒΙΝΤΕΟ: ΑΡΧΙΠ@Π@ΡΑΣ ΜΕ ΜΗΧΑΝΗ «ΚΟΚΟΡΟΜΑΧΗΣΕ» ΜΕ ΙΧ... ΤΣΑΚΙΣΤΗΚΕ, ΓΛΙΤΩΣΕ...ΕΜΑΘΕ!

Πρόσφατα, πάλι μέσω video, είχαμε δει τα αποτελέσματα της «δοκιμής φρένων», δηλαδή το να παρενοχλήσεις αυτόν που έρχεται από πίσω σου...




Πρόσφατα, πάλι μέσω video, είχαμε δει τα αποτελέσματα της «δοκιμής φρένων», δηλαδή το να παρενοχλήσεις αυτόν που έρχεται από πίσω σου, εξαναγκάζοντάς τον να πέσει στα φρένα.

Κι αν τα αποτελέσματα σε εκείνο το περιστατικό εξελίχτηκαν άσχημα για τον καταφθάνοντα, δηλαδή εκείνον που υπέστη το «brake check», εδώ οι όροι αντιστράφηκαν, καθώς ο καταφθανόμενος και ενεργών ήταν… μοτοσικλετιστής.

Tο video δεν ξεκινά από αρκετά πίσω για να καταλάβουμε αν ο οδηγός έκανε κάτι που παρενόχλησε το μοτοσικλετιστή ή απλώς πήγαινε στην αριστερή λωρίδα μην ανοίγοντάς του δρόμο για να περάσει. Αλλά η αντίδραση του αναβάτη ήταν άκριτη και απεκδεδυμένη οποιουδήποτε ενστίκτου αυτοσυντήρησης. Και τελικά τα αποτελέσματα εξελίχτηκαν σε ιδιαίτερα επικίνδυνα αν όχι ολέθρια, διότι δεν τον βλέπουμε να σηκώνεται από το δρόμο.


http://www.drive.gr/news/kosmos/anegkefalos-anavatis-savoyriazetai-ektelon-dokimi-frenon-video

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.