Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΑ» ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΑΡΑΒΑ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ... «ΜΙΛΗΣΕ» ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΒΡΩΜΙΚΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑΤΑ (VID)

Η αστυνομία πιστεύει με βάση τα τελευταία ευρήματα ότι θα μπορέσει να εντοπίσει τόσο τους εκτελεστές, όσο και αυτόν που έδωσε την εν...



Η αστυνομία πιστεύει με βάση τα τελευταία ευρήματα ότι θα μπορέσει να εντοπίσει τόσο τους εκτελεστές, όσο και αυτόν που έδωσε την εντολή για το έγκλημα στα Εξάρχεια. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA, οι αρχές έχουν στα χέρια τους τα πρώτα στοιχεία από το κινητό τηλέφωνο που είχε πάνω του το θύμα.
Έχουν μάλιστα επικεντρωθεί σε έναν αριθμό που φαίνεται να στέλνει συχνά μηνύματα στον αριθμό του δολοφονηθέντος και τα οποία ο “Χαμπίμπι” δεν έσβηνε από το κινητό του. Τα μηνύματα καλύπτουν ένα μεγάλο χρονικό διάστημα σχεδόν 10 χρόνων.

Τα SMS δεν συνοδεύονται από απάντηση του θύματος ενώ χαρακτηριστικά γράφουν:

“Βάλε τα λεφτά για να μην έχουμε πρόβλημα”

“Αυτά που κάνεις με τα μαχαίρια, σταμάτησέ τα. Τα μαχαιρώματα κόψτα. Θα σου κάνουν μήνυση θα πάνε στην αστυνομία στο τέλος”

“Είναι η αστυνομία απ' έξω μην βγεις από το σπίτι”

Η αστυνομία ψάχνει -όπως είναι λογικό- να βρει τον αποστολέα ώστε να του πάρει κατάθεση. Υπενθυμίζεται ότι ο αντιεξουσιαστικός χώρος είχε καταγγείλει παλαιότερα το θύμα, ως διακινητή ναρκωτικών και μαχαιροβγάλτη.



http://www.newsit.gr/ellada/Milise-to-kinito-toy-Arava-poy-dolofonithike-sta-Eksarxeia-KSekatharisma-metaksy-emporon-narkotikon-to-egklima-VINTEO/629369

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.