Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ Κ@ΡΓΙΟΛΗ!!! ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΛΕΕΙ Ο ΜΟΥΣΤΑΦΑ, Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΟ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΜΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΑΝΝΥ...

Για την ζωή του γιου του στις ελληνικές φυλακές μίλησε στη βουλγαρική εφημερίδα 24 chasa ο πατέρας του Ναζίφ Αχμέτοφ, πιο γνωστού στην Ελ...

Για την ζωή του γιου του στις ελληνικές φυλακές μίλησε στη βουλγαρική εφημερίδα 24 chasa ο πατέρας του Ναζίφ Αχμέτοφ, πιο γνωστού στην Ελλάδα ως Νίκι, ο οποίος είναι συγκατηγορούμενος για την δολοφονία και την εξαφάνιση της μικρής Άννυς που συγκλόνισε το πανελλήνιο πριν 14 μήνες και τώρα κρατείται στις ελληνικές φυλακές.

Ο Μουσταφά Αχμέτ αναφερόμενος στις συνθήκες κράτησης του γιου του ενημέρωσε ότι αυτή την στιγμή βρίσκεται στην απομόνωση έπειτα από παρέμβαση της δικηγόρου του και για δική του προστασία ύστερα από επιθέσεις που δέχθηκε από συγκρατουμενούς του, με γυαλιά με αποτέλεσμα να χάσει πολύ αίμα ενώ λόγω των συνεχών απειλών ο γιος του είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Για την υπόθεση ο πατέρας του Νίκι εξιστόρησε όσα του είπε ο γιος του ,ότι δηλαδή είναι αθώος, ότι έχει μπλέξει μόνο και μόνο λόγω των αποτυπωμάτων που βρέθηκαν στο σπίτι ενώ αναφέρθηκε και στις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες που είπε ο πατέρας της μικρής στον γιό του για την δολοφονία.

Μιλώντας για τα γεγονότα μετά την δολοφονία ο πατέρας του Νίκι είπε ότι μόλις ο γιος του του διηγήθηκε την ιστορία μαζί επισκέφθηκαν τον εισαγγελέα του διπλανού χωριού ενώ αμέσως μετά έδωσε μακροσκελή κατάθεση στην βουλγαρική αστυνομία όπου τον ενημέρωσαν ότι θα μπει σε καθεστώς προστασίας μάρτυρα.

Όλα αυτά βέβαια άλλαξαν μετά το πανευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης και έκδοσης στις ελληνικές Αρχές και σε ένα βράδυ από μάρτυρας έγινε κατηγορούμενος ενώ αποκάλυψε ότι παρότι εξασφάλισε στον γιο του διαβατήριο για να διαφύγει στην Τουρκία ό ίδιος αρνήθηκε και του είπε ότι το μόνο που θέλει είναι να «καθαρίσει» το όνομα το δικό του και της οικογένειάς του από την ρετσινιά της δολοφονίας.

Κάτι που αυτή την στιγμή βιώνει ο πατέρας του μιας και το χωριό του είναι μικρό και όλοι τον κοιτάζουν σαν τον πατέρα του δολοφόνου όπως ο ίδιος με πικρία είπε στην δημοσιογράφο.

Καταλήγοντας ο πατέρας του Νίκι εξέφρασε τον φόβο ότι όλη αυτή η ιστορία θα καταστρέψει ψυχικά τον γιο του, δήλωσε σίγουρος ότι ο γιος του είναι αθώος ενώ η πληροφόρηση που έχει από την ελληνίδα δικηγόρο του γιου του είναι ότι η δίκη θα ξεκινήσει τον επόμενο μήνα.

http://newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.