Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΗΣ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΟ ΦΟΡΕΜΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ! ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ: ΝΕΑΡΗ ΠΑΛΕΥΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΔΟΞΟ ΒΙΑΣΤΗ ΤΗΣ, ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ!

Σοκάρουν οι εικόνες από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος ασφαλείας που έδωσαν στη δημοσιότητα οι αρχές από την επίθεση σε μια γυναίκα στ...


Σοκάρουν οι εικόνες από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος ασφαλείας που έδωσαν στη δημοσιότητα οι αρχές από την επίθεση σε μια γυναίκα στη μέση του δρόμου.
Στα πλάνα φαίνεται η γυναίκα να παλεύει με τον επίδοξο βιαστή που της επιτέθεται από πίσω, με τις αρχές να δίνουν το βίντεο στο φως της δημοσιότητας σε μια προσπάθεια να βρουν τον δράστη.

Ο άντρας φαίνεται να σηκώνει τη φούστα της και να την πετά στον δρόμο, προσπαθώντας να αφαιρέσει το εσώρουχό της. Εκείνη αντεπιτίθεται και τον χτυπά στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να τραπεί σε φυγή.

Η γυναίκα, που υπολογίζεται ότι είναι γύρω στα 30, καταφέρνει να σταθεί ξανά στα πόδια της και ζήτησε βοήθεια σε κοντινό σπίτι. Το περιστατικό πλέον ερευνούν οι αρχές, δίνοντας και το βίντεο στη δημοσιότητα σε μια προσπάθεια να βρουν τον δράστη.




http://www.newsit.gr/plus/Anatrixiastiko-vinteo-I-pali-me-ton-epidokso-viasti-tis/631554

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.