Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΛΕΝΕ ΠΑΡΚΟ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΜΠ@ΥΡΔΕΛΟ! EROTICALAND ΑΝΟΙΞΑΝ ΟΙ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΙ, ΠΟΥ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΡΑΚΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ...

Ένα θεματικό πάρκο με θέμα το σεξ αναμένεται να ανοίξει τις πύλες του στο κοινό μέσα στο 2018 στη Βραζιλία. Το ErotikaLand θα βρίσκεται κ...


Ένα θεματικό πάρκο με θέμα το σεξ αναμένεται να ανοίξει τις πύλες του στο κοινό μέσα στο 2018 στη Βραζιλία. Το ErotikaLand θα βρίσκεται κοντά στην πόλη Piracicaba, με το εισιτήριο να κοστίζει 100 δολάρια.

Το ErotikaLand θα διαθέτει ερωτικό πάρκο γλυπτικής, συγκρουόμενα σε σχήμα γεννητικών οργάνων, "7D" σινεμά με δονούμενα καθίσματα, ένα τρένο ευχαρίστησης με gogo boys and girls, μια πισίνα γυμνιστών και μια παιδική χαρά του σεξ, ενώ θα σερβίρονται και αφροδισιακά πιάτα.





"Αν οι επισκέπτες θέλουν να προχωρήσουν σε άλλο επίπεδο, μπορούν να επισκεφθούν κάποιο κοντινό μοτέλ" δήλωσε ο υπεύθυνος του έργου Mauro Morata. Ενώ πολλοί είναι ενθουσιασμένοι για το πάρκο που θα ανοίξει το 2018, άλλοι ανησυχούν για το μήνυμα που θα στείλει. "Δεν μπορούμε να γίνουμε γνωστοί ως η πρωτεύουσα του σεξ" δήλωσε ο δημοτικός σύμβουλος Matheus Erler.






Το θεματικό πάρκο σεξ θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας και θα είναι ένα μέρος για να μάθει ο κόσμος για το σεξ και την ιστορία της σεξουαλικότητας. Οι εργαζόμενοι θα ενθαρρύνουν τη χρήση προφυλακτικού, με τον Morata να τονίζει πως δεν θα είναι ένα μέρος για μοναχές αλλά δεν θα προσπαθήσουμε να αναδημιουργήσουμε τα Σόδομα και Γόμορρα.

Πηγή: Travelandleisure

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.