Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ 22ΧΡΟΝΗΣ ΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ... ΤΙ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΒΟΥΛΓΑΡΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΠΛΗΞΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΖΗΤΑΝΕ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ

Πώς περιγράφει ο Βούλγαρος φίλος της τις τραγικές στιγμές – Γιατί η οικογένειά της ζήτησε νέα ιατροδικαστική εξέταση. «Χάσαμε το παιδ...



Πώς περιγράφει ο Βούλγαρος φίλος της τις τραγικές στιγμές – Γιατί η οικογένειά της ζήτησε νέα ιατροδικαστική εξέταση.

«Χάσαμε το παιδί μας. Θέλουμε δικαστική έρευνα για να μάθουμε την αλήθεια» είπαν στο protothema.gr οι απαρηγόρητοι γονείς της 23χρονης φοιτήτριας Σωτηρίας Σαλταρή που σπούδαζε Ιατρική στην Αλεξανδρούπολη και βρήκε τραγικό θάνατο στη Βουλγαρία το Μεγάλο Σάββατο. Οι γονείς της κοπέλας ζήτησαν και έγινε ιατροδικαστική εξέταση στη σορό της 23χρονης και από Έλληνα ιατροδικαστή, παρά το γεγονός ότι σύμφωνα με την εκδοχή των Βουλγάρων η Σωτηρία πέθανε από ηλεκτροπληξία ενώ βρισκόταν στο ντους.



Η υπόθεση προσλαμβάνει διαστάσεις θρίλερ αφού η οικογένεια της φοιτήτριας θέλει να επαληθεύσει την εκδοχή που παρουσιάζει ο 30χρονος σύντροφός της ως αιτία του αδόκητου θανάτου της μία ημέρα πριν την Κυριακή του Πάσχα.


Η νεαρή κοπέλα που ήταν φοιτήτρια Iατρικής στην Αλεξανδρούπολη, βρισκόταν μαζί με τον 30χρονο σύντροφό της Bozhidar Gugushev (με το προσωνύμιο Τέο) στη Σόφια για διακοπές του Πάσχα.



Το τραγικό περιστατικό έγινε το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου και σύμφωνα με την εκδοχή που δίνει ο νεαρός την ώρα που έκανε ντους άρχισε να τον χτυπά το ρεύμα. Τότε η κοπέλα προσπάθησε να τον βγάλει έξω, αλλά χτυπήθηκε η ίδια θανάσιμα.

Ο νεαρός Βούλγαρος χορευτής-χορογράφος έγραψε λίγα λόγια στο Facebook για την 23χρονη Σωτηρία που βρήκε αδόκητο θάνατο στη Σόφια... διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.