Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΠΕΣΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΤΗΣ STATOIL ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΗΣ ΝΟΡΒΗΓΙΑΣ... 11 ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ 2 ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΙ Ο ΦΡΙΚΤΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

Έντεκα επιβαίνοντες στο ελικόπτερο που συνετρίβη στα ανοικτά της Νορβηγίας εντοπίστηκαν νεκροί, σύμφωνα με το κέντρο συντονισμού των επιχ...

Τραγωδία με συντριβή ελικοπτέρου στη Νορβηγία

Έντεκα επιβαίνοντες στο ελικόπτερο που συνετρίβη στα ανοικτά της Νορβηγίας εντοπίστηκαν νεκροί, σύμφωνα με το κέντρο συντονισμού των επιχειρήσεων διάσωσης. Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των σωστικών συνεργείων.

Στο ελικόπτερο που συνετρίβη επέβαιναν 11 επιβάτες και 2 μέλη του πληρώματος, σύμφωνα με τη Statoil, ενώ έχει καταστραφεί ολοσχερώς. Το δυστύχημα σημειώθηκε όταν επέστρεφε από την πλατφόρμα Gullfaks B της εταιρίας Statoil στη Βόρεια Θάλασσα.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο ελικόπτερο επέβαιναν ένας Βρετανός και ένας Ιταλός, ενώ όλοι οι υπόλοιποι επιβαίνοντες κατάγονταν από τη Νορβηγία.

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας της Νορβηγίας, δηλώνει ότι το ελικόπτερο που συνετρίβη ήταν μοντέλο της Eurocopter, σημειώνοντας ότι ο τύπος του ελικοπτέρου, είχε παρουσιάσει προβλήματα με το κιβώτιο ταχυτήτων, το 2012.

Οι τηλεοπτικοί σταθμοί στη Νορβηγία, NRK και TV2 παρουσιάζουν πλάνα από τη θαλάσσια περιοχή της πτώσης του ελικοπτέρου, όπου διακρίνονται συντρίμμια.

Η πρωθυπουργός της χώρας, Έρνα Σόλμπεργκ ανέφερε σε ανάρτησή της, στον Twitter ότι «τα νέα από την πτώση του ελικοπτέρου είναι φρικτά».
norway2

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.