Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΥΡΙΕ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΑΔΕΝΕΣ ΣΑΣ!!! Ο ΦΑΗΛΟΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΧΙΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΤΡΕΞΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ Η ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥΝ... ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ!!!

Στο πλευρό του διαγραφέντα αντιπεριφερειάρχη Χίου, Σταμάτη Κάρμαντζη βρίσκεται με μήνυμα υποστήριξης στο Facebook ο επίσης διαγραφείς, Φα...

Στο πλευρό του διαγραφέντα αντιπεριφερειάρχη Χίου, Σταμάτη Κάρμαντζη βρίσκεται με μήνυμα υποστήριξης στο Facebook ο επίσης διαγραφείς, Φαήλος Κρανιδιώτης.

Ο κ. Κρανιδιώτης, εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τον μέχρι πρότινος συνεργάτη του, Νίκο Γεωργιάδη και την εκκρεμή υπόθεση παιδεραστίας, υποστηρίζει ότι δεν προχώρησε στη διαγραφή του αλλά στην απομάκρυνσή του «μέχρι να ξεχαστούν οι μολδαβικοί άθλοι».

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Κάρμαντζης διαγράφηκε από τη Νέα Δημοκρατία μετά το σχόλιό του «Τούρκος καλός μόνο νεκρός».

Διαβάστε τι έγραψε στο Facebook ο Φαήλος Κρανιδιώτης

Δεν γνωρίζω τον κ. Κάρμαντζη. Αλλά του σφίγγω νοερά το χέρι. Είπε ευθέως αυτό που είναι πεποίθηση της πλειοψηφίας. Στην μεταλλαγμένη ΝΔ του φεουδάρχη γόνου, αν είσαι παιδεραστής, δεν διαγράφεσαι, μόνο απομακρύνεσαι ώσπου να ξεμπερδέψεις με τα ντράβαλα και να ξεχαστούν οι μολδαβικοί άθλοι σου. Αν είσαι σκληρός πατριώτης και μιλάς παντελονάτα, πχ για την βαρβαρότητα του τουρκισμού, τους λεηλάτες της Κύπρου, τους φονιάδες του Σιαλμά και του Ηλιάκη, τα κολλεγιόπαιδα δεν αντέχουν. Κύριε Αντιπεριφερειάρχα, στους δίδυμους αδένες σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.