Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΓΕΜΙΣΕ Η ΧΙΟΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ!!! ΚΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΦΕΤΟΣ ΡΟΥΚΕΤΟΠΟΛΕΜΟ!!!

Από νωρίς το πρωί της Μ. Παρασκευής ξεκίνησε η μαζική άφιξη Τούρκων και όχι μόνο επισκεπτών στη Χίο, προκειμένου να παρακολουθήσουν το εν...

Από νωρίς το πρωί της Μ. Παρασκευής ξεκίνησε η μαζική άφιξη Τούρκων και όχι μόνο επισκεπτών στη Χίο, προκειμένου να παρακολουθήσουν το εντυπωσιακό έθιμο του ρουκετοπόλεμου, το οποίο είναι αμφίβολο αν εν τέλει θα πραγματοποιηθεί.

Οι κρατήσεις

Η πλειονότητα των επισκεπτών προέρχονται από την Τουρκία, δευτερευόντως από την Ευρώπη ενώ στην τελευταία θέση βρίσκονται οι κρατήσεις Ελλήνων, με τους ξενοδόχους να βλέπουν πλέον τον εσωτερικό τουρισμό με το μικροσκόπιο.

Γκρίνια και ακυρώσεις

Η θετική εικόνα πάντως για τη Χίο αντιστρέφεται όταν οι εκατοντάδες επισκέπτες πληροφορούνται ταυτόχρονα με την άφιξή τους ότι κατά πάσα πιθανότητα το έθιμο δεν θα πραγματοποιηθεί ως συνέχεια των εξωδίκων και των μηνύσεων που έχουν υποβάλλει θιγόμενοι κάτοικοι από την Παναγία Ερειθιανή και τον Άγιο Μάρκο.

Στους περισσότερους επισκέπτες το ενδεχόμενο μη διεξαγωγής δεν ήταν γνωστό μέχρι που έφθασαν Χίο, με αποτέλεσμα να διαμαρτύρονται ότι μπήκαν σε έξοδα χωρίς να υπάρχει τελικά λόγος. Μάλιστα μερικοί από αυτούς, ζητούν ακόμα και αποζημίωση ενώ κάποιοι λίγοι έσπευσαν να ακυρώσουν τις κρατήσεις τους σε ξενοδοχεία της πόλης.

«Δυστυχώς είμαστε έκθετοι. Μπορεί φέτος να μην το καταλάβουμε αλλά όλο αυτό το φιάσκο θα έχει επιπτώσεις αργότερα. Όλοι θα φύγουν δυσαρεστημένοι και δυστυχώς μόνοι μας θα έχουμε καταστρέψει ένα από τα σημαντικά κεφάλαια της Χίου, τον Ρουκετοπόλεμο», σχολίασε τουριστικός παράγοντας.

Πηγή: politischios.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.