Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ... ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΟΔΟΦΣΦΑΙΡΟ ΟΠΩΣ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ «ΟΠΙΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ»

Ανέβασε τους τόνους ο Σταυρός Κοντονής στα μέλη του Δ.Σ. της Super League (πλην Παναθηναϊκού) στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και υποστή...



Ανέβασε τους τόνους ο Σταυρός Κοντονής στα μέλη του Δ.Σ. της Super League (πλην Παναθηναϊκού) στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και υποστήριξε πως είναι έτοιμος ακόμη και να διακόψει το πρωτάθλημα.

«Είμαστε στο όριο και θα διακόψουμε το πρωτάθλημα! Είναι το μόνο όπλο που μένει να χρησιμοποιήσουμε και αν χρειαστεί θα το κάνουμε. Δεν υπάρχει άλλη λύση, αν δεν εφαρμοστούν οι κανονισμοί και οι νόμοι θα διακόψω το πρωτάθλημα. Πρέπει να συνεργαστείτε και εσείς και να επεμβαίνετε στην ΕΠΟ. Εσείς πρέπει να πείτε στην ΕΠΟ ότι το ποδόσφαιρο καταστρέφεται. Να δουλέψουμε όλοι μαζί για το καλό του ποδοσφαίρου. Δεν αναλαμβάνεται τις ευθύνες σας. Δεν κάνετε τίποτα», υποστήριξε μεταξύ άλλων.

Σημειώνεται πως μετά τη συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, το Δ.Σ. της Super League συνεχίστηκε στα γραφεία της λίγκας, προκειμένου να είναι παρών και ο Παναθηναϊκός.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.