Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΑΡΥ ΠΕΝΘΟΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ: ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΛΑΟΥΤΙΕΡΗΣ, ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΤΣΙΚΑΝΔΥΛΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΕΓΟΗ

Σε βαρύ πένθος έχουν «βυθιστεί» συγγενείς και φίλοι στο Ηράκλειο της Κρήτης από το χαμό του γνωστού λαουτιέρη, του 31χρονου Διομήδη Τσι...



Σε βαρύ πένθος έχουν «βυθιστεί» συγγενείς και φίλοι στο Ηράκλειο της Κρήτης από το χαμό του γνωστού λαουτιέρη, του 31χρονου Διομήδη Τσικανδυλάκη από τον Κρουσώνα και της 50χρονης Κατερίνας Σταματάκη, σύζυγο του προπονητή της ομάδας του ΕΓΟΗ Μιχάλη Ζουραράκη, που έχασαν την Τετάρτη τα ξημερώματα τη ζωή τους, στο ΒΟΑΚ.


(Φώτο από το σημείο του τροχαίου)

Σύμφωνα με το cretalive, το τραγικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στον κόμβο Καστελλίου με τον άτυχο άνδρα να χάνει ακαριαία τη ζωή του από την πλαγιομετωπική σύγκρουση με το όχημα της 50χρονης.

Η Κατερίνα τραυματίστηκε σοβαρά και εξέπνευσε στο νοσοκομείο λίγο αργότερα.

Τον Δημήτρη αποχαιρέτησαν, σήμερα, οι δικοί του άνθρωποι στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας, στον Κρουσώνα, ενώ το τελευταίο αντίο είπαν στην Κατερίνα από τον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στη Ροδιά.

Τα θύματα του νέου δυστυχήματος έρχονται να προστεθούν στη μακρά λίστα των θυμάτων που έχασαν τη ζωή τους στον ΒΟΑΚ.

Στο μεταξύ η τροχαία ερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η σφοδρή σύγκρουση.

Πολλοί ήταν οι φίλοι και οι θαυμαστές που εξέφρασαν τη λύπη τους με ένα μήνυμα στο facebook για το θάνατο του γνωστού λαουτιέρη.



Μάλιστα, το όνομα του αδικοχαμένου καλλιτέχνη θα πάρει η αίθουσα εγχόρδων στο μουσείο παραδοσιακών οργάνων έρευνας και τεκμηρίωσης «Θύραθεν».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.