Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΞΕΦΕΥΓΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ: ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΥΝΗΓΗΣΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ!!! ΕΡΕΥΝΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ 10ΧΡΟΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ...

Μετά τη δολοφονία της 22χρονης κοπέλας σε άσυλο μεταναστών από έναν 15χρονο, ένα νέο κρούσμα έρχεται αποδείξει πως η Σουηδία αντιμετωπίζε...

Μετά τη δολοφονία της 22χρονης κοπέλας σε άσυλο μεταναστών από έναν 15χρονο, ένα νέο κρούσμα έρχεται αποδείξει πως η Σουηδία αντιμετωπίζει μεγάλα προβλήματα από το κύμα μεταναστών που έχει εγκατασταθεί στα νότια της χώρας.

Οπως ανέφερε επίσημα η αστυνομία στην πόλη Βαστέρας, 10 αστυνομικοί χρειάστηκε να τρέξουν για να σωθούν όταν δέχθηκαν επίθεση από μετανάστες.

Ολα ξεκίνησαν όταν η υπηρεσία ασφαλείας του ασύλου θέλησε να πάρει ένα αγόρι 10 ετών για εξέταση έπειτα από καταγγελίες για συνεχή βιασμό του από άλλους μετανάστες.

Η επίθεση που δέχθηκαν τούς οδήγησε να καλέσουν την αστυνομία όμως οι 10 ένστολοι που βρέθηκαν στο άσυλο δεν κατάφεραν να πάρουν το αγόρι αφού δέχθηκαν επίθεση από τους μετανάστες.

«Ξαφνικά εμφανίζονταν ολοένα και περισσότεροι. Είχα προετοιμαστεί ψυχολογικά πως έπρεπε να παλέψω για τη ζωή μου.Ευτυχώς ένας από τους συναδέλφους μου φώναξε πως υπάρχει μια έξοδος κινδύνου και αμέσως τρέξαμε» δήλωσε στον σουηδικό Τύπο, ο ένας από τους αστυνομικούς που μετείχαν στην επιχείρηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.