Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΚΤΑΚΤΟ...!!! ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΦΕΤ ΓΙΑ ΣΑΛΜΟΝΕΛΑ ΣΕ ΚΟΤΟΜΠΟΥΚΙΕΣ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ...!!

Το παθογόνο βακτήριο Salmonella spp. ανιχνεύθηκε σε προϊόν γνωστής εταιρείας παραγωγής τροφίμων, ανακοίνωσε σήμερα ο ΕΦΕΤ, καλώντας το κοι...



Το παθογόνο βακτήριο Salmonella spp. ανιχνεύθηκε σε προϊόν γνωστής εταιρείας παραγωγής τροφίμων, ανακοίνωσε σήμερα ο ΕΦΕΤ, καλώντας το κοινό να μην το καταναλώσει. Χθες, είχε ανακοινωθεί η απόσυρση προϊόντος τριμμένης παρμεζάνας άλλης εταιρείας, εξαιτίας του εντοπισμού μούχλας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου, ανακοινώθηκε ότι “ο ΕΦΕΤ και ειδικότερα η Περιφερειακή ∆ιεύθυνση Αττικής, στo πλαίσιο υλοποίησης του Προγράµµατος Επισήµου Ελέγχου Μικροβιολογικών Κριτηρίων Ασφάλειας Τροφίµων και σε συνεργασία µε τα Εργαστήρια ∆οκιµών & Ερευνών Τροφίµων του ΕΦΕΤ, διαπίστωσε την ύπαρξη µη ασφαλούς τροφίµου στο οποίο ανιχνεύθηκε το παθογόνο βακτήριο Salmonella spp”.

Πρόκειται, συγκεκριμένα, για το προϊόν “ΙFANTIS µπουκιές παναρισµένες από ατόφιο φιλέτο κοτόπουλου“, σε συσκευασία 500g, µε ηµεροµηνία παραγωγής 11.09.2015 και ανάλωση µέχρι 11.09.2016, όπως αναφέρει το δελτίο τύπου του EFET. Η εταιρεία παραγωγής είναι η “ΥΦΑΝΤΗΣ ΑΒΕΕ”, Σενέκα 4, Κηφισιά.
“Ο ΕΦΕΤ απαίτησε από την επιχείρηση την άµεση ανάκληση / απόσυρση του συνόλου της ανωτέρω παρτίδας του εν λόγω προϊόντος, ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι. Καλούνται οι καταναλωτές που έχουν προµηθευτεί το ανωτέρω προϊόν (φωτογραφία κάτωθι) να µην το καταναλώσουν“, καταλήγει το ενημερωτικό δελτίο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.