Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟ ΕΛ ΝΙΝΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΤΥΠΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΚΡΑΙΟ ΚΑΙΡΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ

Σύμφωνα με πρόβλεψη του Greek-Weather.Org, οι παρακάτω περιοχές της Ελλάδας θα χτυπηθούν από το φαινόμενο Ελ Νίνιο φέτος το Χειμώνα κα...


Σύμφωνα με πρόβλεψη του Greek-Weather.Org, οι παρακάτω περιοχές της Ελλάδας θα χτυπηθούν από το φαινόμενο Ελ Νίνιο φέτος το Χειμώνα και ιδιαίτερα από το τελευταίο δεκαήμερο του Νοεμβρίου και μετά !!


Υποψηφιότητα για ισχυρές χιονοπτώσεις ψύχος και ακραίες καταιγίδες με κεραυνούς και ανεμοστρόβιλους, θέτουν όπως τονίζει το Greek-Weather.Org, τμήματα της Θράκης, της Μακεδονίας, της Ηπείρου, του Ιονίου, της Θεσσαλίας, της Στερεάς Ελλάδας και της Πελοποννήσου !!

Ο Χειμώνας φέτος θα είναι ιδιαίτερα ψυχρός με πολλά χιόνια στην βόρεια Ελλάδα σημειώνει το Greek-Weather.Org ενώ γενικότερα μετεωρολόγοι του εξωτερικού προειδοποιούν για έναν ψυχρό χειμώνα σε όλη την Ευρώπη παρά το γεγονός πως ο Νοέμβριος ήταν αρκετά θερμός και άνομβρος.

Μη ξεγελάσει κανέναν η καλοκαιρία αυτού του μήνα διότι ο χειμώνας θα μπει απότομα σε όλη την Ευρώπη και την Ελλάδα και το φαινόμενα Ελ Νίνιο θα έχει επίδραση σε όλη την Ευρώπη και την Ελλάδα.

1 σχόλιο

  1. Αυτό το ανυπόστατο δημοσίευμα ξεκίνησε (όπως και πολλά άλλα ανυπόστατα δημοσιεύματα) από την τρομολαγνική σελίδα του Greek-weather που τη διαχειρίζεται ένας νεαρός από τη Θεσσαλονίκη που δεν έχει καμιά σχέση με την μετεωρολογία. Είναι απλά ένας νεαρός που βρήκε ένα πιασάρικο θέμα (πρόγνωση καιρού) για να έχει μεγάλη επισκεψημότητα και έσοδα από τις διαφημίσεις. Δεν τον ενδιαφέρει αν με αυτά που γράφει τρομοκρατεί άδικα τους αναγνώστες, ή αν κάνει κακό σε επαγγελματίες του τουρισμού που περιμένουν ένα Σαβατοκύριακο για να δουλέψουν από εκδρομείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.