Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΩΠΑΤΕ, ΔΙΑΔΩΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ: ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ ΠΟΥ ΔΙΑΚΙΝΟΥΣΑΝ ΗΡΩΙΝΗ...

Χάλασαν τα σχέδια μιας σπείρας τσιγγάνων που θα διακινούσαν μεγάλη ποσότητα ηρωίνης στην ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας οι αστυνομικοί ...


Χάλασαν τα σχέδια μιας σπείρας τσιγγάνων που θα διακινούσαν μεγάλη ποσότητα ηρωίνης στην ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Κορίνθου, μετά την περιπετειώδη καταδίωξη στον Ισθμό που οδήγησε στη σύλληψη του ζευγαριού των προμηθευτών τους.

Ύστερα από πληροφορίες, το μπλόκο στήθηκε κοντά στη διώρυγα αλλά όταν πλησίασε το όχημα που περίμεναν οι αστυνομικοί, ο 27χρονος οδηγός πέταξε στο οδόστρωμα δύο συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 971,7 γραμμαρίων, πάτησε γκάζι και προσπάθησε να διαφύγει μαζί με την 26χρονη σύντροφό του. Ωστόσο, μετά από καταδίωξη, συνελήφθησαν στο 87ο χιλιόμετρο της νέας εθνικής οδού Αθηνών- Πατρών και το αυτοκίνητο κατασχέθηκε, όπως και τα ναρκωτικά που βρέθηκαν πεταμένα στο δρόμο.

Στην προανάκριση αποκαλύφθηκε ότι το νεαρό ζευγάρι θα παρέδιδε τη μεγάλη ποσότητα των ναρκωτικών σε μια σπείρα που αποτελούνταν από πέντε Έλληνες, δύο άνδρες ηλικίας 28 και 37 και τρεις γυναίκες 21, 38 και 51 χρόνων, οι οποίοι θα τα διακινούσαν. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και διάθεση ναρκωτικών, ενώ το ζευγάρι οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου με τις ίδιες κατηγορίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.