Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

BINTEO NTOKOYMENTO: ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΜΕ ΡΟΥΚΕΤΑ ΚΑΙ ΡΩΣΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ!!! ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟ ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ!!!

Τραυματίες είναι δύο δημοσιογράφοι του ρωσικού τηλεοπτικού δικτύου Russia Today, οι οποίοι χτυπήθηκαν από ανταιρματικό πύραυλο ενώ κινούν...

Τραυματίες είναι δύο δημοσιογράφοι του ρωσικού τηλεοπτικού δικτύου Russia Today, οι οποίοι χτυπήθηκαν από ανταιρματικό πύραυλο ενώ κινούνταν στα σύνορα Τουρκίας – Συρίας.

Ο πύραυλος εξερράγη πολύ κοντά στο αυτοκίνητό τους κι ένας από τους δύο υπέστη σοβαρά τραύματα.

Το συνεργείο εκινείτο στο χωριό Al – Dagmasjlhiya στην Λαττάκεια, η οποία ελέγχεται από δυνάμεις του Άσαντ, όταν δέχτηκε τον πύραυλο.

Ο Roman Kosarev τραυματίστηκε από θραύσματα του πυραύλου στην πλάτη και τα πόδια του.

Σύμφωνα με δήλωσή του, τα αυτοκίνητα του Τύπου χτυπήθηκαν από πύραυλο που ήρθε από την περιοχή των ανταρτών, η οποία βρίσκεται σε 2,5 χλμ απόσταση.

Ο ίδιος ρεπόρτερ έχει μεγάλη εμπειρία σε εμπόλεμες ζώνες, καθώς έχει καλύψει τις μάχες στην Ουκρανία, ενώ είχε πρόσφατα μεταβή στο Σινά, όπου συνετρίβη το ρωσικό Airbus.

Ο ανταποκριτής του RT βρισκόταν μαζί με τον ανταποκριτή του ρωσικού πρακτορείου ειδήσεων TASS, ο οποίος χτυπήθηκε στο χέρι. Και οι δύο επέστρεψαν στη ρωσική βάση στη Λατάκια, όπου φροντίζονται τα τραύματά τους.

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την κατάρριψη ρωσικού αεροσκάφους από τουρκικές δυνάμεις στην περιοχή της Αντιόχειας, σκοτώνοντας τον τουλάχιστον τον έναν από τους δύο πιλότους του και προκαλώντας διπλωματικό επεισόδιο ανάμεσα στην Τουρκία και τη Ρωσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.