Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ ΤΟΝ Κ@ΡΓΙΟΛΗ: ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ... ΕΡΤ3 Ο ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΑΛΚΟΟΛΙΚΟΣ ΠΟΥ ΒΙΑΖΕ 9ΧΡΟΝΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!!

Δεν είχε ηρεμήσει καλά-καλά η τοπική κοινωνία της Θεσσαλονίκης από το σοκ της σύλληψης του 51χρονου δασκάλου για παιδοφιλία και πριν από ...

Δεν είχε ηρεμήσει καλά-καλά η τοπική κοινωνία της Θεσσαλονίκης από το σοκ της σύλληψης του 51χρονου δασκάλου για παιδοφιλία και πριν από λίγες μέρες συνελήφθη ένας 56χρονος που ασελγούσε σε ανήλικη.

Ο 56χρονος Α.Σ, ομογενής από την Γεωργία που κατοικεί στη Θεσσαλονίκη από το 2001 και εργάζεται στην ΕΡΤ3 ως υπάλληλος γενικών καθηκόντων, βίαζε κατ' εξακολούθηση την 9χρονη κόρη των γειτόνων του, οι οποίοι είναι επίσης ομογενείς από την Γεωργία.

Ο άντρας δελέαζε το ανήλικο κοριτσάκι με διάφορους τρόπους άλλοτε δίνοντας του γλυκά και άλλες φορές χαρτζιλίκι, οδηγώντας το με αυτό τον τρόπο στο διαμέρισμά του όπου προχωρούσε σε ασελγείς πράξεις.

Ο ίδιος φρόντιζε να τρομάζει το κοριτσάκι προκειμένου να μην αποκαλύψει σε κανέναν τα όσα συνέβαιναν στο σπίτι του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, ο 56χρονος, που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα αλκοολισμού, είναι πατέρας δύο ενήλικων παιδιών και τα τελευταία δέκα χρόνια ζούσε μόνος του.

Οι αποτρόπαιες πράξεις του 56χρονου αποκαλύφθηκαν έπειτα από καταγγελία φίλου του στην αστυνομία, ο οποίος είδε το πορνογραφικό υλικό στον υπολογιστή του Α.Σ. τυχαία.

Ο 56χρονος φέρεται να αποδέχεται μέρος των κατηγοριών που τού αποδίδονται και θα απολογηθεί την Δευτέρα στις 12 το μεσημέρι στον 2ο τακτικό ανακριτή στην Θεσσαλονίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.