Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ...!!! ΜΙΑ ΛΙΜΝΗ ΟΛΗ ΑΘΗΝΑ.... ΣΑΡΩΝΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ Η ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ.... ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΣΤΗ ΣΑΜΟ...

Ελάχιστες είναι οι περιοχές της χώρας στις οποίες δεν βρέχει σήμερα καταρρακτωδώς. Μετά την έντονη βροχή τα ξημερώματα ο καιρός ξαναχάλ...


Ελάχιστες είναι οι περιοχές της χώρας στις οποίες δεν βρέχει σήμερα καταρρακτωδώς. Μετά την έντονη βροχή τα ξημερώματα ο καιρός ξαναχάλασε και η καταρρακτώδης βροχή πλημμύρισε το κέντρο της Αθήνας. Ο καιρός έχει δείξει τα δόντια του και στην δυτική Ελλάδα, οι ισχυρές βροχοπτώσεις συνεχίζονται για δεύτερη μέρα και προκαλούν σημαντικά προβλήματα.


Τα ξημερώματα δυο άνθρωποι εγκλωβίστηκαν μέσα στο αυτοκίνητό τους, στην περιοχή της Ελευσίνας. Οι δυο επιβάτες είδαν το αυτοκίνητο να ακινητοποιείται στη συμβολή των οδών Ωκεανίδου και Δημοκριτών και να γεμίζει νερό! Μετά από επιχείρηση της Πυροσβεστικής απεγκλωβίστηκαν και είναι καλά στην υγεία τους.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας, εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης στο Λεκανοπέδιο, η Πυροσβεστική δέχτηκε 13 κλήσεις για να επιχειρήσει σε Σαλαμίνα, Πετρούπολη, Ελευσίνα, Πεντέλη, Μενίδι, Ηλιούπολη και Καλλιθέα.

Ακόμη πιο δύσκολα είναι τα πράγματα στην Ηλεία. Σύμφωνα με όσα δήλωσε στην πρωινή εκπομπή του Mega ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας Γιώργος Γεωργιόπουλος, ειδικά στον Βάρδα έχουν πλημμυρίσει ο κεντρικός δρόμος, σπίτια και καταστήματα, ενώ οι ισχυροί άνεμοι που πλέουν στην περιοχή κάνουν ακόμη πιο δύσκολη την κατάσταση. Είναι χαρακτηριστικό πως η Πυροσβεστική ζήτησε ενισχύσεις για να μπορέσει να ανταποκριθεί στις κλήσεις για απάντληση υδάτων!

Στην Σάμο και συγκεκριμένα στο Ποσειδώνιο χτύπησε ηλεκτρική καταιγίδα!




Υπάρχουν επίσης κάποιες αναφορές κατοίκων για ανεμοστρόβιλο στην περιοχή, οι οποίες όμως για την ώρα δεν επιβεβαιώνονται. Στην περιοχή πάντως οι άνεμοι είναι ισχυρότατοι και αυτό δυσχεραίνει ακόμη περισσότερο την κατάσταση.

Στην Πάτρα, τώρα, εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης που συνεχίζεται για δεύτερη μέρα, τις νυχτερινές ώρες της Τετάρτης προς την Πέμπτη σημειώθηκε κατολίσθηση στην παλαιά εθνική οδό Πατρών – Αθηνών στην Παναγοπούλα. Επί τόπου βρίσκονται οχήματα της αστυνομίας για την αποφυγή ατυχημάτων.

Ο καιρός θα συνεχιστεί έτσι και τις επόμενες μέρες, ενώ από το Σάββατο τα πράγματα θα γίνουν πιο... δύσκολα, αφού θα σημειωθεί και σημαντική πτώση της θερμοκρασίας, αναφέρουν οι μετεωρολογικές προβλέψεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.