Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ...;;; ΦΟΒΕΡΗ ΕΙΔΗΣΗ...!! ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΗΓΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΨΕ ΤΑΞΙΤΖΗ...!!!

Ενας Έλληνας και μάλιστα από την Κομοτηνή, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του «Χ», κρατείται σε αστυνομικό τμήμα του Κίρτζαλι, κατηγορο...


Ενας Έλληνας και μάλιστα από την Κομοτηνή, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του «Χ», κρατείται σε αστυνομικό τμήμα του Κίρτζαλι, κατηγορούμενος για ληστεία σε βάρος ταξιτζή της γειτονικής χώρας. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έγιναν γνωστά χθες από την βουλγαρική πλευρά όλα συνέβησαν στις 5 τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης 15 Οκτωβρίου. Το ταξί κλήθηκε από τον 28χρονο στο Κίρκοβο, προκειμένου να τον μεταφέρει στο Κίρτζαλι.


Στη διαδρομή όμως και σχετικά σε κοντινή απόσταση από το Κίρκοβο, ο νεαρός επιβάτης ανάγκασε τον οδηγό με την χρήση σωματικής βίας να σταματήσει το ταξί και υπό την απειλή κατάφερε να του αφαιρέσει προσωπικά αντικείμενα. Συγκεκριμένα του έκλεψε 500 λέβα, ένα κινητό τηλέφωνο και ένα χρυσό δαχτυλίδι. Ο δράστης πήρε τα κλοπιμαία και τράπηκε σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ο ταξιτζής σταμάτησε διερχόμενο όχημα και ζήτησε από τους επιβάτες να κάνει χρήση του κινητού τους, οπότε ειδοποίησε την αστυνομία.

Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη απέδωσαν άμεσα καρπούς, αφού ο 28χρονος βρέθηκε μέσα σε λεωφορείο να ταξιδεύει για το Κίρτζαλι. Η αστυνομία βρήκε στην κατοχή του νεαρού όλα τα προσωπικά αντικείμενα του ταξιτζή, τα οποία κατασχέθηκαν. Ο δράστης συνελήφθη από τους αστυνομικούς και με τη μέθοδο του αυτοφώρου οδηγήθηκε ενώπιων του εισαγγελέα για να απολογηθεί. Ο εισαγγελέας του έδωσε 72 ώρες προθεσμία για να απολογηθεί και από τότε κρατείται στο αστυνομικό τμήμα του Κίρτζαλι.

xronos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.