Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΠΕΖΟΝΑΥΤΗΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΕΞΙ ΣΟΝΙΑ... ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙ ΠΙΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ! - ΒΙΝΤΕΟ-

Έχουν περάσει τρία χρόνια από τότε που ο Μάθιου αποφάσισε να κάνει εγχείρηση αλλαγής φύλου. Στο παρελθόν υπηρέτησε στο επίλεκτο σώμ...




Έχουν περάσει τρία χρόνια από τότε που ο Μάθιου αποφάσισε να κάνει εγχείρηση αλλαγής φύλου. Στο παρελθόν υπηρέτησε στο επίλεκτο σώμα των πεζοναυτών των ΗΠΑ και διακρίθηκε σε πολλά μέτωπα.

 Το 2012 αποφάσισε να γίνει Σόνια. Υποβλήθηκε σε πολλές χειρουργικές επεμβάσεις και πήρε πολλές ορμόνες μέχρι να πετύχει το επιθυμητό για εκείνον αποτέλεσμα. Και το κατάφερε. Σήμερα είναι η 33χρονη Σόνια Αβεντιάν, ξανθιά με στήθος που θα ζήλευαν πολλές γυναίκες. Είναι μια δυναμική δικηγόρος που αρθρογραφεί σε μπλογκ για τα δικαιώματα των gay και των transgender στις ΗΠΑ. Έχει επίσης μεγάλη συμμετοχή σε δικαστικούς αγώνες υπέρ της κοινότητας αυτής.

"Υπάρχουν ορισμένα πράγματα που μου λείπουν, έχασα πολλούς φίλους, αλλά έχω κάνει πολλούς νέους φίλους" και προσθέτει “ Είμαι πολύ πιο ευτυχισμένος. Δεν νιώθω μέσα μου κάποια σύγκρουση με το ποίος είμαι."

Ως Matthew είχε παντρευτεί την Lucy με την οποία απέκτησε ένα κοριτσάκι το οποίο σήμερα είναι πέντε ετών. Το 2013 όμως αποφάσισαν να χωρίσουν, αλλά ακόμα και μετά την αλλαγή φύλλου δεν έχει ξεκόψει με την οικογένειά της.


ATHENSMAGAZINE

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.