Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟΥΣ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΑ Π@Π@ΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ... Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΣΙΙΡΤ ΣΝΟΜΠΑΡΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ - ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΒΡΩΜΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΝΟΧΛΗΣΕ...

Αύγουστος 31, 2015. Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε, χθες, στη Σιίρτ της ανατολικής Τουρκίας, δεν παρέστη ο δήμαρχος της πόλης, ...



Αύγουστος 31, 2015.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε, χθες, στη Σιίρτ της ανατολικής Τουρκίας, δεν παρέστη ο δήμαρχος της πόλης, Τουντσέρ Μπακιρχάν, κουρδικής καταγωγής που εκλέχθηκε με το φιλοκουρδικό Κόμμα της Δημοκρατίας των Λαών (HDP), προκαλώντας τη δυσαρέσκεια του Τούρκου κυβερνήτη (Vali) Μουσταφά Τουτουλμάζ.

Σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, στην εκδήλωση της «Νίκης» αντί του δημάρχου παρουσιάστηκε ο αντιδήμαρχος, τον οποίο ρώτησε ο κυβερνήτης «γιατί δεν ήρθε ο δήμαρχος; Ετοιμάζει και αυτός αυτονομία;»

Το δημοσίευμα σημειώνει τη δυσφορία του κυβερνητικού εκπροσώπου στην περιοχή και τονίζει ότι η «γιορτή της Νίκης» τιμήθηκε με την απουσία του δημάρχου, όπου στην πόλη έγινε παρέλαση τριών ταγμάτων καταδρομέων, ενώ προηγουμένως είχε γίνει κατάθεση στεφάνων στο κεντρικό μνημείο της πόλης.



ΕΧΕΔΩΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.