Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟ ΛΕΣ ΚΙ ΑΣΤΕΙΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: ΑΡΗΣ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ - ΝΑΝΣΥ ΛΕΟΝΑΡΔΟΥ ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ... ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ.

Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος και η Νάνσυ Λεονάρδου έπειτα από έναν σύντομο χωρισμό είναι ξανά μαζί, καθώς αποφάσισαν να δώσουν μια ακόμη ευκαιρί...



Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος και η Νάνσυ Λεονάρδου έπειτα από έναν σύντομο χωρισμό είναι ξανά μαζί, καθώς αποφάσισαν να δώσουν μια ακόμη ευκαιρία στη σχέση τους. Μάλιστα πριν λίγες μέρες το ζευγάρι έκανε ολιγοήμερες διακοπές στη Μύκονο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του περιοδικού Ciao, η Νάνσυ Λεονάρδου ήταν εκείνη που πίεσε για γάμο τον πρώην υπουργό, ο οποίος δεν ένιωθε έτοιμος γι’ αυτό το βήμα και έτσι να έρθει ο χωρισμός. Ωστόσο, κατάλαβαν πως δεν θέλουν να είναι χωριστά γι’ αυτό τα ξαναβρήκανε.

Όσοι τους γνωρίζουν καλά υποστηρίζουν πως ο Άρης Σπηλιωτόπουλος δεν θέλει να προχωρήσει στον γάμο, αφού η πολιτική του καριέρα είναι ακόμα ρευστή και ο ίδιος περιμένει την κατάλληλη στιγμή να επανέλθει με όλες του τις δυνάμεις.

Από την πλευρά της η Νάνσυ Λεονάρδου δείχνει να κατανοεί την θέση του αγαπημένου της και έτσι περιμένει μέχρι να τους δοθεί η κατάλληλη στιγμή για ν’ ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Δείτε ορισμένες από τις καλύτερες φωτογραφίες του ζευγαριού:

















ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.