Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΤΡΑ: Η ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕ ΜΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΙ! ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΛΕΕΙ, ΝΕΑΡΑ «ΛΑΓΟΥΔΑΚΙΑ» ΕΤΟΙΜΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΡΘΟΥΝ ΣΤ΄ΑΝΟΙΧΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ!

Δίνουν και παίρνουν τα «ροζ» ραντεβού στην Πάτρα, με διάφορα νεαρά και σέξι «λαγουδάκια» υπεράνω πάσης υποψίας να τα… μασάνε από γνωστο...



Δίνουν και παίρνουν τα «ροζ» ραντεβού στην Πάτρα, με διάφορα νεαρά και σέξι «λαγουδάκια» υπεράνω πάσης υποψίας να τα… μασάνε από γνωστούς Πατρινούς που έχουν ιδιαίτερα δυνατό πορτοφόλι και δεν τους κάμπτει η οικονομική κρίση.

Η ανεργία που κυριαρχεί στις νεαρές ηλικίες και ειδικότερα στο ασθενές φύλο, τα λίγα χρήματα που δίνονται στους «τυχερούς» που έχουν έστω μία δουλειά, αλλά και η οικονομική αβεβαιότητα που ταλανίζει τους νέους, έχουν κάνει αρκετές κοπέλες που έχουν τα προσόντα και τις δυνατότητες να μετατρέπονται σε «λαγουδάκια».

Φοιτήτριες που μένουν μακριά από τους γονείς τους, κοπέλες που προέρχονται από οικογένειες που αδυνατούν να τους δώσουν ένα χαρτζιλίκι, προσφέρουν ερωτικές υπηρεσίες σε ματσωμένους επιχειρηματίες, γνωρίζοντας ότι θα πληρωθούν αδρά και ότι θα πάρουν χρήματα που δεν θα μπορούσαν να βρουν αλλού.

Έτσι, τα «ροζ» ραντεβού δίνουν και παίρνουν, με τα στόματα να παραμένουν κλειστά και τις κινήσεις να γίνονται διακριτικά για να μην δίνονται δικαιώματα. Ραντεβού που γίνονται είτε σε ακριβά ξενοδοχεία έξω από το κέντρο της Πάτρας συνήθως, είτε σε πολυτελείς βίλες και επαύλεις, είτε ακόμα και σε κότερα.

Τελευταία, μάλιστα, έχουν κυκλοφορήσει αρκετές φήμες από το περιβάλλον γνωστού Πατρινού επιχειρηματία που ετοιμάζεται να κάνει ένα πάρτι με… ροζ λαγουδάκια και καλεσμένους φίλους του, στο γιοτ που θα ενοικιάσει.

Το πάρτι θα περιλαμβάνει μία μίνι κρουαζιέρα σε κοντινές αποστάσεις από την Πελοπόννησο, θα είναι διάρκειας τριών 24 ωρών και θα περιλαμβάνει τα… πάντα. Καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει στα ανοικτά…

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.