Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΠΙΘΕΣΗ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΣΦΟΔΡΕΣ ΜΑΧΕΣ ΣΤΟ ΔΥΤΙΚΟ ΧΑΛΕΠΙ:4 ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ 87 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΡΟΥΚΕΤΕΣ

To πρωί της Πέμπτης οι μαχητές της «Jabhat Al-Nusra» παρακλάδι της Al-Qaïda – σε συνεργασία με τους συμμάχους της τις τρομοκρατικές οργαν...



To πρωί της Πέμπτης οι μαχητές της «Jabhat Al-Nusra» παρακλάδι της Al-Qaïda – σε συνεργασία με τους συμμάχους της τις τρομοκρατικές οργανώσεις Ansar Al-Charia, Jaysh Al-Mujahiddeen et Harakat Ahrar Al-Sham – εξαπέλυσε μια επίθεση μεγάλης κλίμακας στον δυτικό τομέα της πόλης του Χαλεπίου.Αυτή τη φορά οι τζιχαντιστές και οι συμμαχοί τους στοχοποίησαν το κτίριο της Υπηρεσίας Πληροφοριών της συριακής αεροπορίας στη συνοικία Al-Zahra.

Η επίθεση άρχισε όταν τα μέλη της Jabhat Al-Nusra και οι ισλαμιστές σύμμαχοί τους επιτέθηκαν στο συριακό στρατό (SAA) και τις Δυνάμεις της Εθνικής Άμυνας (FDN) στο μεγάλο τζαμί του προφήτη.Προωθήθηκαν από εκεί και ενώθηκαν με τους συντρόφους τους στις γύρω περιοχές.Μετά την πρώτη τους επιτυχία στο τζαμί η Jabhat Al-Nusra και οι σύμμαχοί τους επικεντρώθηκαν στο κτίριο της υπηρεσίας πληροφοριών της πολεμικής αεροπορίας όπου και επιτέθηκαν.

Ελικόπτερα και αεροσκάφη του συριακού στρατού έσπευσαν για να βοηθήσουν τις επίγειες δυνάμεις του στρατού.Αποτέλεσμα ήταν η απόσυρση των τζιχαντιστών και πάλι προς το τζαμί. Οι μάχες είναι πάντα σε εξέλιξη.(almasdarnews 2/7/15)

Νωρίτερα τοπικό μέσο της πόλης του Χαλεπίου μετέδιδε σε δραματικούς τόνους ότι ακούγονται ήχοι από σφοδρές και βίαιες μάχες σε πολυάριθμες περιοχές της πόλης.Οι άνθρωποι του Ερντογάν επιτέθηκαν με ρουκέτες στη Zohra.Ο απολογισμός των θυμάτων είναι 4 νεκροί και 87 τραυματίες ως τώρα από τη ρίψη ρουκετών των τρομοκρατών που εξοπλίζει εφοδιάζει και χρηματοδοτεί η Δύση,η Τουρκία και η Σ.Αραβία κατά αστικών περιοχών στην πόλη.

Ένας σύριος στρατιωτικός μεταφέρει πριν από λίγο ότι στη zohra η κατάστση είναι υπό έλεγχο μετά από βίαιες μάχες που συνεχίστηκαν κατά τη διάρκεια ολόκληρων ωρών.(I NEWS 2/7/15)

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.