Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΛΑ ΜΩΡΕ, 20 ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΚΑΝΕΙ Η ΖΗΜΙΑ... ΑΛΙ ΑΠ΄ΤΟΥΣ ΠΑΠΟΥΔΕΣ!: ΞΑΦΡΙΣΑΝ ΤΟΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΖΑΚΟ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ!

Φάκελο με χιλιάδες ευρώ "ξάφρισαν" κλέφτες από γνωστό επιχειρηματία με αλυσίδα καταστημάτων με είδη υπόδησης. Πρόκειται για...



Φάκελο με χιλιάδες ευρώ "ξάφρισαν" κλέφτες από γνωστό επιχειρηματία με αλυσίδα καταστημάτων με είδη υπόδησης.

Πρόκειται για τον Δημήτρη Καζάκο, ιδιοκτήτη της ομώνυμης αλυσίδας καταστημάτων, ο οποίος έπεσε θύμα κλοπής και μάλιστα από επαγγελματίες του είδους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 66χρονος γνωστός επιχειρηματίας το μεσημέρι της Τετάρτης πάρκαρε το πολυτελές του Τζιπ στην οδό Πινδάρου στο Κολωνάκι, προκειμένου να πάει σε επαγγελματικό ραντεβού. Μάλιστα το ραντεβού αυτό θα ήταν σύντομο, ενώ παράλληλα ο γνωστός επιχειρηματίας είχε οπτική επαφή με το αυτοκίνητό του και το άφησε ξεκλείδωτο, είτε γιατί το ξέχασε, είτε γιατί το έβλεπε.

Στην πίσω θέση του τζιπ, ο γνωστός επιχειρηματίας είχε αφήσει έναν χαρτοφύλακα ο οποίος περιείχε 7 χιλιάδες Ευρώ και προσωπικά του έγγραφα. Οι δράστες φαίνεται πως είχαν παρακολουθήσει στενά τον γνωστό επιχειρηματία χωρίς ο ίδιος να τους αντιληφθεί, με αποτέλεσμα την κατάλληλη στιγμή και ενώ το τζιπ του Δ. Καζάκου ήταν ξεκλείδωτο, να ανοίξουν την πόρτα και να αρπάξουν το φάκελο με τα χρήματα.

Όταν πια ο γνωστός επιχειρηματίας επέστρεψε στο αυτοκίνητο του διαπίστωσε με έκπληξη πως λείπει ο χαρτοφύλακας του και αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία.

Στο σημείο έφθασαν άμεσα αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης αλλά και του τοπικού Τμήματος, ενώ σε σύντομο χρονικό διάστημα έφθασε στην οδό Πινδάρου στο Κολωνάκι κλιμάκιο της σήμανσης για να πάρει αποτυπώματα για να διαπιστώσουν πως οι δράστες φορούσαν γάντια, κατά συνέπεια ήταν επαγγελματίες του είδους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.