Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΗ ΡΟΥΦΗΞΑΝ ΤΑ ΠΟΥΛΗΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ! ΟΙ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΙ ΜΗΝΥΣΑΝ ΤΟ MEGA, ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΔΙΑΦΗΜΙΖΑΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ KAI ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΝΟΣ ΙΑΤΡΕΙΟΥ!!

Την παρέμβαση του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικής (Ο.Σ.Α.) προκάλεσε ρεπορτάζ που προβλήθηκε την 1η Ιουνίου 2015, στο κεντρικό δελτίο ει...


Την παρέμβαση του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικής (Ο.Σ.Α.) προκάλεσε ρεπορτάζ που προβλήθηκε την 1η Ιουνίου 2015, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού «Mega Channel»,


για την παροχή οδοντιατρικών υπηρεσιών σε Έλληνες ασθενείς στα Σκόπια, σε τιμές πολύ χαμηλότερες από τις αντίστοιχες τιμές στη χώρα μας.


Στο ρεπορτάζ, υπό το πρόσχημα της ενημέρωσης, υπήρξε συστηματική διαφήμιση των παρεχομένων στα Σκόπια οδοντιατρικών υπηρεσιών και ειδικότερα των υπηρεσιών ενός συγκεκριμένου οδοντιατρείου (του EHgoMak -Endomak). Όπως τονίζουν οι οδοντίατροι, σε επιστολή προς τον Πρόεδρο του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης και προς το Διευθυντή Ειδήσεων & Ενημέρωσης του «Mega Channel» κ. Νίκο Στραβελάκη, "είναι η δεύτερη φορά που προβάλλεται από τον ίδιο σταθμό το συγκεκριμένο οδοντιατρείο στα Σκόποια" και γίνεται αναφορά στις οικονομικές οδοντιατρικές υπηρεσίες που προσφέρονται στη γειτονική χώρα.


Υπενθυμίζεται στην επιστολή ότι είναι το δεύτερο ρεπορτάζ του ίδιου σταθμού, σε χρονικό διάστημα λιγότερο του ενός έτους (από τις 3 Σεπτεμβρίου 2014), που αφορά σε οδοντιατρικές στα Σκόπια (Γευγελή) και στο συγκεκριμένο οδοντιατρείο.


Αναλυτικά, η επιστολή που έστειλαν οι εκπρόσωποι του Ο.Σ.Α.:


Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,


Αξιότιμε κύριε Διευθυντά,


Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων (των «8») του τηλεοπτικού σταθμού «Mega Channel», με παρουσιάστρια την Μαρία Σαράφογλου, την 1η Ιουνίου 2015, προβλήθηκε ρεπορτάζ του απεσταλμένου του καναλιού στη Γευγελή κ. Παναγιώτη Μάνη για την παροχή οδοντιατρικών υπηρεσιών σε Έλληνες ασθενείς στα Σκόπια σε τιμές πολύ χαμηλότερες από τις αντίστοιχες τιμές στη χώρα μας.


Στο ρεπορτάζ αυτό, υπό το πρόσχημα της ενημέρωσης, υπήρξε συστηματική διαφήμιση των παρεχομένων στα Σκόπια οδοντιατρικών υπηρεσιών και ειδικότερα των υπηρεσιών ενός συγκεκριμένου οδοντιατρείου, του EHgoMak (Endomak).


Σημειώνουμε ότι, είναι το δεύτερο ρεπορτάζ του ίδιου σταθμού, σε χρονικό διάστημα λιγότερο του ενός έτους, που αφορά σε οδοντιατρικές υπηρεσίες στα Σκόπια (Γευγελή) και στο συγκεκριμένο οδοντιατρείο (EHgoMak).


Σας αποστέλλουμε συνημμένα το σχετικό απόσπασμα και παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες, συσχετίζοντάς το παρόν έγγραφο με το με αριθμ. πρωτ. Ο.Σ.Α. 2483/08.09.2014 (αριθμ. φακέλου Ε.Σ.Ρ. 244/10.09.2014) έγγραφό μας.


Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικής


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΥΦΑΝΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΖΟΡΜΠΑΣ
SELEO

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.