Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΦΑΓΕ ΧΟΝΤΡΟ ΞΥΛΟ ΑΠΟ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ Η ΜΟΤΟΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΣΤΟΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ... ΦΩΤΟ - ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΦΟΥΡΟΥΝΤΑΝ ΚΙ ΑΦΗΣΑΝ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ...!!!

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗΝ ΑΧΑΡΝΩΝ... (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ) ΗΡΘΕ ΑΥΤΟ... ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΟΥΝ ΤΟ...


ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗΝ ΑΧΑΡΝΩΝ... (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) ΗΡΘΕ ΑΥΤΟ... ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΟΥΝ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΑΠΟ ΑΠΛΥΤΟΣΑΪΤ...

Σύμφωνα με τηλεφωνική ανταπόκριση της mpalothia η συμμετοχή στην μοτοπορεία ήατν μεγάλη με πάνα από 200 μηχανάκια και πολλά αυτοκίνητα. Τα ΜΑΤ είχαν κάνει μπλόκο πάνω στην εθνική οδό μετά τον Ασπρόπυργο για να μην φτάσει η πορεία στα ΕΛ.ΠΕ. και η μόνη δικαιολογία που είπαν ήταν πως «η πορεία είναι προκλητική».

Περίπου στις 13:40 ξεκίνησε ξανά η μοτοπορεία και έφτασε στα ΕΛ.ΠΕ. όπου η είσοδος ήταν κλεισμένη από κλούβες και ΜΑΤ. Μετά το πρώτο μπλόκο των ΜΑΤ ξεκίνησαν να ακολουθούν την μοτοπορεία δελτάδες που έβριζαν τους συντρόφους.


Στη γέφυρα Ασπροπύργου κοντά στα γραφεία της ΧΑ όπως περνούσαν τα μηχανάκια εμφανίστηκαν φασίστες (περίπου 50) που κρύβονταν πίσω από θάμνους ενώ είχαν μαζί τους τελάρα με πέτρες, γκλομπ και παλούκια και ξεκίνησαν να τις πετάνε μαζί με άλλα αντικείμενα σε μηχανάκια ενώ τους απαντούσαν οι σύντροφοι που σταμάτησαν μπροστά τους. Υπήρξε συμπλοκή σώμα με σώμα με τους φασίστες που η πρώτη τους γραμμή ήταν οπλισμένοι με μαχαίρια και αφού πρώτα άνοιξαν τα ΜΑΤ που κρύβονταν οι φασίστες από πίσω τους σε θάμνους αμέσως μετά επιτέθηκαν και αυτά στους συντρόφους υπερασπίζοντας τους φασίστες με πολύ ξύλο, κρότου λάμψης και χημικά. Μάλιστα γνώριζαν ότι υπήρχαν χρυσαυγίτες στην περιοχή γιατί ακούστηκε από τους ασυρμάτους τους.

Κάποιοι σύντροφοι τραυματίστηκαν ενώ ένας σύντροφος, επιβεβαιωμένα, πήγε στο νοσοκομείο χτυπημένος μάλλον από φασίστες.


Μπροστά στην συντονισμένη επίθεση ΜΑΤ και φασιστών οι σύντροφοι οπισθοχώρησαν και έμειναν 3 ή περισσότερα σταματημένα μηχανάκια πίσω, στα οποία έβγαλαν το μένος τους οι φασίστες σπάζοντας τα. Στη συνέχεια οι σύντροφοι προσπάθησαν να πάρουν τις σπασμένες μηχανές αλλά τους επιτέθηκαν πάλι τα ΜΑΤ με ξύλο και χημικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.