Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΔΕΧΤΗΚΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ... ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ ΣΤΟ INDYMEDIA

Στο Επεισόδιο σημειώθηκε νωρίτερα στην Αχαρνών με δημόσιο υπάλληλο, αποσπασμένο στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, δέκα άτομα του αντιεξουσιασ...

Στο Επεισόδιο σημειώθηκε νωρίτερα στην Αχαρνών με δημόσιο υπάλληλο, αποσπασμένο στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, δέκα άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου με μηχανές φέρονται να κινήθηκαν κατά του άντρα, ο οποίος, σύμφωνα με το Mega, πυροβόλησε στον αέρα. Οι δράστες της επίθεσης έχουν συλληφθεί.

Το περιστατικό συνέβη στην συμβολή των οδών Σκιάθου και Αχαρνών.

Οι αρχές διεξάγουν έρευνα για το περιστατικό της επίθεσης, καθώς και για το κατά πόσο το μέλος της Χρυσής Αυγής οπλοφορούσε νόμιμα.

Στο γνωστό απλυτοσάϊτ αναφέρουν: 

από @ 13/06/2015 1:30 μμ.,

Οι συντροφοι απο τα Πατησια έφαγαν προσαγωγή και βρίσκονται στο Α/Τ Αγ. Παντελεημονα.

Οι φασιστες που έβγαλαν όπλο ελεύθεροι”.

Πάντως στην περιοχή έχουν σκορπιστεί φυλλάδια ενώ η αστυνομία είναι επί ποδός αφού το κέντρο βράζει.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από συστημικά μέσα, θύμα της επίθεσης ήταν ο Πέτρος Περράκης, αποσπασμένος υπάλληλος του υπουργείου Μεταφορών (οδηγός στις συγκοινωνίες) που εκτελεί χρέη φύλακα των γραφείων της Χρυσής Αυγής στην οδό Δηλιγιάννη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.