Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ...!!! ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Π@ΥΣΤΗΣ Ο ΒΡΩΜΕΡΟΣ ΠΑΙΔΟΚΤΟΝΟΣ...!! ΠΡΕΖΑΚΙΑΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΔΕΣΜΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΡΙΝ ΤΑ ΕΙΧΕ ΜΕ ΜΙΑ ΤΡΑΒΕΣΤΙ...!!!

ΦΟΒΕΡΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ...!! Είχαν πολλές φασαρίες. Όλο τσακώνονταν και άκουγα φωνές και κλάματα από τη Dimitrina κα...


ΦΟΒΕΡΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ...!!

Είχαν πολλές φασαρίες. Όλο τσακώνονταν και άκουγα φωνές και κλάματα από τη Dimitrina και τη μικρή» αναφέρει γείτονας της οικογένειας και απαντώντας σε ερωτήσεις των αρχών, λέει:

Ερώτηση: Η Άννυ φτάνει το πόμολο της πόρτας;
Απάντηση: Άμα σηκώσει το χέρι το φτάνει με το ζόρι.
Ερώτηση: Θα μπορούσε να ξεκλειδώσει;
Απάντηση: Είναι μικρό παιδί. Δεν νομίζω. Δεν θα μπορούσε να ανεβεί ούτε τα σκαλιά από το υπόγειο μόνη της, ούτε να τα κατέβει. Δεν θα μπορούσε να βγει μόνη της από την κεντρική είσοδο της πολυκατοικίας, το θεωρώ σχεδόν αδύνατο. Το πόμολο της εξώπορτας χρειάζεται κάποια δύναμη».

Τέλος φίλος του πατροκτόνου, ο οποίος μάλιστα διατηρούσε ερωτικό δεσμό μαζί του (!) κατέθεσε στις αρχές: «Με το Σάββα γνωριστήκαμε το 2007. Αυτός τότε ήταν ζευγάρι με μια τραβεστί, τη Ρόζα. Επειδή έκανα παρέα με τη Ρόζα γνώρισα και το Σάββα. Το 2008 γυρνάμε ζευγάρι με το Σάββα και μέναμε σε ξενοδοχεία. Ήμασταν ζευγάρι μέχρι το 2010».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.