Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΣΠΑ; ΤΣΙΓΓΑΝΟΙ ΠΕΤΟΥΣΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ!..

Με τον ασύλληπτο αυτό τρόπο ή πετώντας πέτρες και άλλα αντικείμενα, λήστεψαν από τις αρχές Απριλίου εννέα οδηγούς φορτηγών και Ι.Χ. αυτο...


Με τον ασύλληπτο αυτό τρόπο ή πετώντας πέτρες και άλλα αντικείμενα, λήστεψαν από τις αρχές Απριλίου εννέα οδηγούς φορτηγών και Ι.Χ. αυτοκινήτων

Δεν χωράει ο νους την απάνθρωπη μέθοδο που διάλεξαν τα μέλη μιας σπείρας τσιγγάνων που δρούσαν στο Πυρί Θηβών για να ληστεύουν διερχόμενους οδηγούς, καθώς πετούσαν στα αυτοκίνητά τους… ανήλικα παιδάκια για να τους αναγκάσουν να σταματήσουν, χωρίς να υπολογίσουν ότι ήταν δυνατό ακόμη και να σκοτωθούν!

Με τον τρόπο αυτό ή πετώντας πέτρες και άλλα αντικείμενα, λήστεψαν από τις αρχές Απριλίου εννέα οδηγούς φορτηγών και Ι.Χ. αυτοκινήτων, αλλά και δύο ανυποψίαστους πεζούς, ενώ σε δύο περιπτώσεις άρπαξαν χρηματικά ποσά, ηλεκτρονικές συσκευές, ηλεκτρικά εργαλεία και προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα από σταθμευμένα οχήματα μιας εταιρείας μεταφορών και μια αποθήκη.

Με τα στοιχεία που είχαν συγκεντρώσει οι άνδρες της Ασφαλείας Θηβών, οργανώθηκε επιχείρηση αστυνομικών από τη Βοιωτία, την Εύβοια, τη Φθιώτιδα, τη Φωκίδα και την Αττική στον καταυλισμό τσιγγάνων του Πυρίου, όπου κρύβονταν οι δράστες και αποτελούσε ορμητήριό τους. Εκεί συνελήφθησαν τα δύο αρχηγικά μέλη της σπείρας, ένας 33χρονος και ένας 34χρονος στην κατοχή του οποίου κατασχέθηκαν μικροποσότητα ηρωίνης και δύο κυνηγετικά όπλα για ένα εκ των οποίων είχε δηλωθεί κλοπή και για το άλλο απώλεια.

Μαζί συνελήφθησαν δυο ακόμη συνεργοί τους ηλικίας 22 και 18 χρόνων, που και στο παρελθόν είχαν συλληφθεί για παρόμοιες υποθέσεις ενώ ο 18χρονος είχε δραπετεύσει από Ίδρυμα Ανηλίκων όπου κρατούνταν για διακεκριμένες κλοπές και σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της ανακρίτριας Πλημμελειοδικών Θηβών για ληστεία. Άλλοι δυο τσιγγάνοι ηλικίας 31 και 14 χρόνων ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα κατά περίπτωση για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, διακεκριμένες κλοπές, διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών, παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, έκθεσης σε κίνδυνο ζωής και παραβίαση των περιορισμών διαμονής. Ο ακριβής αριθμός των συνεργών της εγκληματικής ομάδας παραμένει άγνωστος και η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη για να διαλευκανθεί πλήρως η δράση τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.