Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

+18 ΜΑΖΙΚΟΣ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙSIS ΝΕΑΡΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΡΤΗ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ…….

H τρομοκρατική φονταμενταλιστική οργάνωση σουνιτική ουαχαμπίτικης προέλευσης Ισλαμικό Κράτος ενδυναμώνει την παρουσία της και τον έλεγχο κ...



H τρομοκρατική φονταμενταλιστική οργάνωση σουνιτική ουαχαμπίτικης προέλευσης Ισλαμικό Κράτος ενδυναμώνει την παρουσία της και τον έλεγχο και στην πόλη της Σύρτης στην Λιβύη.Η πόλη αυτή ήταν η πόλη καταγωγής του Mouammar Kadhafi.(REUTERS 21.5.15)


Φρικτές εικόνες δημοσιεύουν μέσα προσκείμενα στην τ οργάνωσης με αποκεφαλισμούς νεαρών ατόμων με πολιτικά από μασκοφόρους.Τα ακέφαλα σώματα και τα κομμένα κεφάλια στοιβάζονται στις καρότσες πολυτελέστατων οχημάτων ΤΟΥΟΤΑ που χρησιμοποιεί η οργάνωση κατά κόρον τόσο στη Λιβύη όσο και στο Ιράκ.Οι αποκεφαλισμοί έγιναν με μικρό μαχαίρι ακολουθώντας ουαχαμπίτικο τελετουργικό.Ημερομηνία ανάρτησής τους είναι η 19η Μάη 2015 που σύμφωνα με το ισλαμικό ημερολόγιο αντιστοιχεί στην 1η Sha’aban ( 8oς μήνας) και έτος 1436 Εγίρα.

11 άτομα σκοτώθηκαν σε νέες βιαιότητες στη Λιβύη μεταφέρουν στις 21.5.15 ιατρικές πηγές και πηγές της ασφάλειας της χώρας. 10 στρατιώτες σκοτώθηκαν χθες στην περιοχή της Βεγγάζης στα 1000 km ανατολικά της Τρίπολης.Τραυματίστηκαν 36 άλλοι.

Επωφελούμενη η ISIS από το χάος που επικρατεί κάνει όλο και πιο έκδηλη την παροσυία της ιδίως στις ζώνες της περιοχής της Σύρτης τις οποίες και ελέγχει στα 450 km ανατολικά της Τρίπολης.

Η Λιβύη μετά την ανατροπή του Καντάφι με τη συνδρομή και δυτικών δυνάμεων, βυθίστηκε στην απόλυτη αναρχία όπου οι πολιτοφυλακές αποτελούν κράτος εν κράτει.(figaro 21/5/15)

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΚΛΗΡΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

DIMPENEWS.COM

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.