Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

"ΒΙΚΥ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ! Ο ΚΑΛΟΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΜΙΞΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ " ΕΚΚΛΗΣΗ ΚΑΝΕΙ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ Ο ΑΚΗΣ ΣΤΗ ΣΤΑΜΑΤΗ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Μετά τη μητέρα, τον αδερφό της και τους δικηγόρους της και ο Άκης Τσοχατζόπουλος απευθύνει έκκληση στη σύζυγό του, Βίκυ Σταμάτη, να επι...


Μετά τη μητέρα, τον αδερφό της και τους δικηγόρους της και ο Άκης Τσοχατζόπουλος απευθύνει έκκληση στη σύζυγό του, Βίκυ Σταμάτη, να επιστρέψει στο νοσοκομείο.
Ο πρώην υπουργός, που κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού, μέσω των δικηγόρων του έστειλε δραματικό μήνυμα στη σύζυγο του να επιστρέψει γιατί αυτός είναι ο μόνος τρόπος να ξαναδεί το παιδί τους! Μάλιστα, η δήλωση του Άκη Τσοχατζόπουλου ξεκινά με το όνομα της Βίκυς Σταμάτη γραμμένο στα κεφαλαία, σαν να τη φωνάζει...

Η δήλωση του Άκη Τσοχατζόπουλου
«B I K Υ…!
Όπου να είσαι, σου λέω, χωρίς να αγνοώ τις ευθύνες αυτών που σε οδήγησαν εχθές εδώ, ότι ο καλός δρόμος για να σμίξεις άμεσα με το παιδί μας και την οικογένειά σου, είναι να βρεθείς σύντομα στην φροντίδα των γιατρών και των νοσηλευτών, εκείνων που τον τελευταίο χρόνο στο ίδρυμα σε στήριξαν και σε αγάπησαν.
ΥΨΩΝΩ φωνή στο κράτος δικαίου, στη δικαιοσύνη, στην προστασία των δικαιωμάτων κάθε πολίτη, για την σωτηρία και την επιστροφή της, υγιής, στο παιδί της, της Βασιλικής Τσοχατζοπούλου- Σταμάτη».

Μίλησαν στο τηλέφωνο την Τετάρτη

«Ο Άκης απευθύνει έκκληση - προτροπή στην γυναίκα του να γυρίσει πίσω στο νοσοκομείο όπου εκεί υπάρχει μια ανοιχτή αγκαλιά ανθρώπων που θα την βοηθήσουν», είπε στο NewsIt ο Γιάννης Παγορόπουλος, συνήγορος του Άκη Τσοχατζόπουλου.

Ο πρώην υπουργός και η Βίκυ Σταμάτη μίλησαν την Τετάρτη στο τηλέφωνο, λίγη ώρα αφού το δικαστήριο είχε απορρίψει ακόμη μια αίτηση αποφυλάκισής της.

Σύμφωνα όμως με τον δικηγόρο του, ο Άκης Τσοχατζόπουλος δεν κατάλαβε τίποτα για τις προθέσεις της Βίκυς Σταμάτη. «Στη συνομιλία που είχαν χθες μετά την απόφαση του δικαστηρίου και σας το λέω ρητά αυτό, ο Άκης δεν κατάλαβε, δεν μπόρεσε να φανταστεί ότι η συνέχεια της ημέρας επιφύλασσε τέτοια κατάληξη».

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: newsit newsroom
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥΑ,3

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.