Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΛΑΚΩΘΗΚΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΜΠΛΕΞΟΥΝ ΣΤΑ ΜΠΑΧΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ... ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ...

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ: Ηρεμία επικρατεί αυτή την ώρα στο κέντρο της Πάτρας, ωστόσο αντιεξουσ...


ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ:

Ηρεμία επικρατεί αυτή την ώρα στο κέντρο της Πάτρας, ωστόσο αντιεξουσιαστές εξακολουθούν να βρίσκονται στην οδό Υψηλάντου, σύμφωνα με το patratora.gr Διακριτική είναι η παρουσία των δυνάμεων της Αστυνομίας.

Προηγούμενη ενημέρωση:

Καζάνι που «βράζει» φαίνεται πως είναι το κέντρο της Πάτρας, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες πριν από λίγα λεπτά σημειώθηκε συμπλοκή, στην συμβολή των οδών Υψηλάντου και Πατρέως, μεταξύ μελών της Χρυσής Αυγής και ατόμων που πρόσκειται στον αντιεξουσιαστικό χώρο.

Επί ποδός βρίσκεται η τοπική ΕΛ.ΑΣ.
ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΒΕΒΑΙΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΙΕΨΕΥΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΚΑ ΟΤΙ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΝ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ή ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΣΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ:

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή καταδικάζει τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στο κέντρο της Πάτρας και ξεκαθαρίζει πως ουδεμία σχέση έχει με αυτά.

Ας πάψουν οι συκοφάντες μας, να ρίχνουν ευθύνες για κάθε εγκληματικό γεγονός που συμβαίνει στο τρίτο πολιτικό κόμμα της χώρας με απώτερο σκοπό την παραπληροφόρηση και τη λασπολόγηση του Κινήματος μας.
ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΛΕΝΕ ΠΩΣ Η ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΓΗΠΕΔΙΚΟ ΧΡΩΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.