Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

"ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΨΙΛΟΑΔΕΛΦΙΣΤΙΚΟ"!!! Ε, ΡΕ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥΡΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΙΟΙ ΣΤΟΝ ΖΑΦΕΙΡΗ ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ!!!

Ο Ζαφείρης Μελάς είναι ένας από τους πιο γνωστούς λαϊκούς τραγουδιστές με μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό του. Ο τραγουδιστής σε συνεντε...

Ο Ζαφείρης Μελάς είναι ένας από τους πιο γνωστούς λαϊκούς τραγουδιστές με μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό του. Ο τραγουδιστής σε συνεντευξη του στο περιοδικό Λοιπον, εξήγησε αναλυτικά τους λόγους για τους οποίους ο γιος του αποφάσισε, αν και δεν το ήθελε, να εγκαταλείψει το χώρο του τραγουδιού και να μην ακολουθήσει τα βήματά του.

Ο γιος σου, ο Θοδωρής ξεκίνησε μια πορεία στο τραγούδι, αλλά δεν συνέχισε στα καλλιτεχνικά χνάρια του πατέρα του. Γιατί;

«Ο Θοδωρής μπήκε σε αυτόν τον χώρο για χόμπι. Δεν του χάλασα το χατίρι. Του έκανα μια δισκογραφική δουλειά και αργότερα είδε ότι αυτός ο χώρος δεν του αρμόζει. Είναι παιδί χαμηλών τόνων κι αυτή η δουλειά απαιτεί να είσαι λίγο ”ψωνάρα”».

Γιατί το λες αυτό; Εσύ δεν υπήρξες ποτέ κάτι τέτοιο.

«Εμείς είμαστε άλλης σχολής, είμαστε οι παλιότεροι. Τώρα τα νέα παιδιά οι επιχειρηματίες τους θέλουν να είναι…»

…Να είναι ψώνια;

«Το 90% – 95% είναι ψώνια οι νέοι τραγουδιστές και για να είμαι ειλικρινής, ψιλο-αδελφίζουν. Δεν γίνεται διαφορετικά, δεν γίνεται να μπουν στο χώρο αν δεν τα έχουν αυτά… το ψιλο-αδελφίστικο. Δεν τους χωράει ο χώρος. Το απαιτεί η επιχείρηση σου λέει: “Αυτό θα κάνεις”. Ο Θοδωρής δεν είναι από αυτά τα παιδιά και μου είπε: “Ασ’ το, ρε πατέρα”. Καλύτερα, χαίρομαι που απομακρύνθηκε από το χώρο, γιατί θα ήταν άδικος κόπος, θα ταλαιπωριόταν πολύ και άδικα, γιατί δεν είναι τέτοιος χαρακτήρας ο Θοδωρής».

Το όνομά σου δε θα τον βοηθούσε;

«Παιδιά των μεγάλων και γνωστών καλλιτεχνών ζούνε υπό τη σκιά του πατέρα τους. Ποτέ δεν μπορούν να γίνουν μεγάλα ονόματα. Έχει γίνει ποτέ κανένα παιδί μεγάλο όνομα; Πολλά παιδιά μεγάλων καλλιτεχνών… του Πάριου, του Κόκκοτα… Όλα αυτά τα παιδιά ζούνε υπό τη σκιά του πατέρα τους. Πολύ δύσκολο να κάνει καριέρα το παιδί ενός μεγάλου καλλιτέχνη. Είναι αλήθεια. Ποτέ δεν είδαμε να κάνει κανείς καριέρα και να φτάσει κάπου. Ο μόνος που είναι μέσα στα πράγματα είναι ο Γιάννης Βαρδής, του οποίου ο πατέρας δεν ήταν καθιερωμένος τραγουδιστής, ήταν ένας πολύ σπουδαίος μουσικός, συνθέτης και είπε και δέκα τραγούδια δικά του. Δεν λέω κάτι που να θίγω κάποιον, αλήθειες λέω, γιατί να φοβηθώ;».

apospasma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.