Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟΥΡΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ (;) ΤΑΞΙΔΕΨΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ... ΚΑΙ ΓΚΡΕΜΟΤΣΑΚΙΣΤΙΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΝΕΜΟΠΤΕΡΟ ΤΟΥ ΣΕ ΚΑΤΙ ΒΡΑΧΙΑ, ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ!

Απολάμβανε βόλτα με ανεμόπτερο, όταν ξαφνικά και για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, έχασε τον έλεγχο του και χτύπησε στα πόδια του Σ...


Απολάμβανε βόλτα με ανεμόπτερο, όταν ξαφνικά και για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, έχασε τον έλεγχο του και χτύπησε στα πόδια του

Στο νοσοκομείο Κατερίνης, σοβαρά τραυματισμένος, νοσηλεύεται ένας Τούρκος τουρίστας, ο οποίος είχε ατύχημα με το ανεμόπτερο του.

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Τρίτης (14/04) στην παραθαλάσσια περιοχή Γκρέμια στην Πλάκα Λιτοχώρου, στην Πιερία. Ο αλλοδαπός απολάμβανε βόλτα με ανεμόπτερο, όταν ξαφνικά και για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, έχασε τον έλεγχο του. Αποτέλεσμα ήταν να πέσει σε βράχια και να χτυπήσει σοβαρά και στα δύο του πόδια.

Δυνάμεις της πυροσβεστικής έσπευσαν στο σημείο και τον απεγκλώβισαν, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να τον παραλαμβάνει στη συνέχεια και να τον διακομίζει στο νοσοκομείο της Κατερίνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.