Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

"ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ... ΑΡΧΗΓΟ" Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΔΑΚΗ... ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΕΖΗΣΕ ΟΤΑΝ Ο "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ" ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΧΕΙΡΟΔΙΚΗΣΕ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΚΥΡΙΩΝ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ... ΘΑ ΤΟΥ ΜΕΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ...

Τα όσα επικράτησαν στο τηλεοπτικό στούντιο του ΑΝΤ1 κατά τη διάρκεια του απίστευτου επεισοδίου με πρωταγωνιστές τον Ηλία Κασιδιάρη και τις ...


Τα όσα επικράτησαν στο τηλεοπτικό στούντιο του ΑΝΤ1 κατά τη διάρκεια του απίστευτου επεισοδίου με πρωταγωνιστές τον Ηλία Κασιδιάρη και τις Λιάνα Κανέλλη και Ρένα Δούρου εξιστόρησε ο Γιώργος Παπαδάκης.
Ο παρουσιαστής της εκπομπής, κατέθεσε ότι αμέσως μετά το επεισόδιο, ο Ηλίας Κασιδιάρης μιλούσε στο τηλέφωνο ζητώντας “ενισχύσεις από τον αρχηγό”.

Όπως του μετέφεραν οι συνεργάτες του, ο Κασιδιάρης άρχισε να εκτοξεύει απειλές και προσπάθησε να φύγει από τον χώρο, φωτογραφίζοντας παράλληλα συντελεστές της εκπομπής.

Αναφερόμενος στα χτυπήματα που μπροστά του είχε δεχθεί «ζωντανά» η κ. Κανέλλη, ο μάρτυρας κατέθεσε ότι ήταν πολύ έντονα χωρίς να μπορεί να προσδιορίσει επακριβώς αν επρόκειτο για χαστούκια ή γροθιές.


click4more: Θα προβληθεί στη δίκη το βίντεο της επίθεσης Κασιδιάρη στη Λ. Κανέλη - Προκλητικοί οι χρυσαυγίτες
Μάλιστα, σε σχετική ερώτηση της έδρας, ο δημοσιογράφος απάντησε: «Ήταν έντονα. Το χέρι ήταν ελαφρά κλεισμένο. Το χτύπημα ήταν πολύ ισχυρό. Κάποιο χτύπημα πήγε στον αέρα».

Στην κατάθεσή του ο αρχισυντάκτης της εκπομπής Αντώνης Παπαδάκης, είπε ότι μόλις είδε το περιστατικό από το «κοντρόλ» κατέβηκε αμέσως στο πλατό. Όπως ανέφερε στον διάδρομο, είδε τον Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος στην προσπάθειά του να φύγει χτυπούσε με τον αγκώνα του όποιον συναντούσε.

Στο μεταξύ, το δικαστήριο αποφάσισε να προβληθεί το βίντεο με την επίθεση του Ηλία Κασιδιάρη σε βάρος της Λιάνας Κανέλλη και σε βάρος την νυν περιφερειάρχη Ρένας Δούρου.

Ήδη, στην έδρα του δικαστηρίου έχει τοποθετηθεί υπολογιστής για την προβολή του επίμαχου υλικού.

3 σχόλια

  1. και τις ενισχυσεις τι τις ειθελε;δεν μπορουσε να τα βγαλει περα με σενα και τον προκοπη ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τί ψυθιρίζατε έξω από τήν δικαστική αίθουσα μαζί μέ τήν βρωμιάρα ρέ γλυφτρόνι δημοσιο-κάφρε? Κολλητάρι της είσαι κουφάλα...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.