Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΙΝΑΙ ΝΕΓΡΟΛΑΓΝΕΣ ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ: Η 59ΧΡΟΝΗ ΜΑΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗΣ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΚΙΜ ΚΑΡΝΤΑΣΙΑΝ ΠΛΗΡΩΝΕ ΕΝΑΝ ΝΕΓΡΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΝΕΩΤΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΗΔ@ΕΙ!..

Δημοσιεύματα θέλουν την Kris Jenner να έχει χωρίσει από τον τελευταίο της σύντροφο Corey Gamble. H 59χρονη ξεκίνησε να βγαίνει με τον 3...

Δημοσιεύματα θέλουν την Kris Jenner να έχει χωρίσει από τον τελευταίο της σύντροφο Corey Gamble.

H 59χρονη ξεκίνησε να βγαίνει με τον 39χρονο σχεδόν αμέσως, έπειτα από τον χωρισμό της από τον Bruce Jenner την περασμένη χρονιά με τον οποίο ήταν παντρεμένη τα τελευταία 22 χρόνια.

Το ζευγάρι έχει να κάνει κοινή δημόσια εμφάνιση από τον Φεβρουάριο κι οι πρώτες φήμες χωρισμού ξεκίνησαν να διαδίδονται.

Μάλιστα πρόσωπο από τον περιβάλλον της τονίζει πως η δαιμόνια Kris Jenner χρησιμοποιούσε τον Corey ως «σκεύος ηδονής» καθώς ήταν αυτό που χρειαζόταν περισσότερο τη δεδομένη στιγμή.

Μάλιστα λέγεται πως είχε εκμυστηρευτεί σε φιλικό της πρόσωπο πως μαζί του έκανε το καλύτερο σεξ της ζωής της.

Η Kris Jenner είχε νοικιάσει ένα διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη το οποίο το χρησιμοποιούσε με τον σύντροφό της μόνο όταν βρίσκονταν ερωτικά μιας και δεν ήταν λίγες οι φορές που οι κόρες της της είχαν κάνει παρατήρησή για τις... φωνές της εκείνες τις στιγμές.

1 σχόλιο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.