Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΟΥΚΡΑΝΩΝ ΓΙΑ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ Uglegorsk.ΝΕΕΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΙΝΣΚ - ΣΦΑΓΕΙΟ Η ΓΚΟΡΛΟΒΚΑ ΟΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΕΥΡΩΕΝΩΣΙΑΚΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΒΡΕΦΗ

Bίαιες μάχες διεξάγονται στην πόλη Uglegorsk της Αν. Ουκρανίας καθώς ο στρατός επιχειρεί να ανακτήσει τον έλεγχο της πόλης που κατέλαβ...



Bίαιες μάχες διεξάγονται στην πόλη Uglegorsk της Αν. Ουκρανίας καθώς ο στρατός επιχειρεί να ανακτήσει τον έλεγχο της πόλης που κατέλαβε η ρωσόφιλη πολιτοφυλακή.Σύμφωνα με πολυάριθμες αναφορές και από τις 2 πλευρές το πρωί της 31ης Γενάρη οι στρατιώτες της ουκρανικής εθνοφρουράς εξαπέλυσαν μια ανεπίθεση για την ανακατάληψη της πόλης.

Πριν από μερικές ώρες ο διοικτής του τάγματος «Donbass» της εθνοφρουράς Συμεών Semenchenko έγραψε στη σελίδα του στο Facebook:

«μέσα σε λίγες ημέρες ο εχθρός εδραίωσε τη θέση του στο Uglegorsk.Βίαιες μάχες στα περίχωρα και μέσα στην πόλη.Οι ορδές της ATO υπερασπίζονται την πόλη και εδώ και κάποιες ώρες έχουν περάσει στην αντεπίθεση».Η πόλη αυτή επέχει θέση στρατηγικής σημασίας αφού η κατάκτησή της από τους νεορώσους σήμανε την περικύκλωση 8000 ουκρανών στρατιωτών.

Άγριους βομβαρδισμούς από το ουκρανικό πυροβολικό υπέστη και η μαρτυρική Gorlovka:Μεταξύ των θυμάτων και ένα ανυυπεράσπιστο βρέφος.Γυναικόπαιαδα κατέφυγαν στον ακαθεσρικό της πόλης.Οβίδα έπληξε την τραπεζαρία,ξενώνα του ναού.
1504989_797087193661645_2018429426921516381_n
10920949_893971297319569_8534393210208521574_nΤην ίδια στιγμή στο Μινσκ της Λευκορωσίας οι αντιπρόσωποι των ναυτοανακηρυχθέντων δημοκρατιών Donetsk και Lougansk είναι έτοιμοι να συμμετέχουν σήμερ στην σύσκεψη της ομάδας επαφής ανακοίνωσε ο διαπραγματευτής και πρόεδρος της Δημοκρατίας του Lougansk, Vladislav Deïnego στο RIA Novosti.


Οι Deïnego και Denis Pouchiline απεσταλμένοι των 2 αυτοαποκαλούμενων ανεξάρτητων δημοκρατιών έφθασαν χθες το πρωί στην πρωτεύουσα της Λευκορωσίας.Υπήρξε εμπλοκή κι αποχώρησαν.Ο OSCE επιβεβαίωσε ότι η τριμερής διάσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή.Ο Koutchma τ. Πρόεδρος της Ουκρανίας θα εκπροσωπήσει την άλλη πλευρά.Μια ανακωχή είναι το ζητούμενο αυτών των συνομιλιών.

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.