Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΠΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΙ! ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΚΑΛΕI Ο ΜΑΝΙΑΣΜΕΝΟΣ ΣΠΕΡΧΕΙΟΣ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ - ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΑ ΧΩΡΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΤΩΣΗ ΓΕΦΥΡΑΣ - ΡΑΓΔΑΙΑ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ -ΒΙΝΤΕΟ-

Υπερχείλησε ο Σπερχειός απο την έντονη βροχόπτωση των τελευταίων ωρών. Έσπασε η γέφυρα στο Περιβόλι προκαλώντας έτσι την αποσύνδεση τω...



Υπερχείλησε ο Σπερχειός απο την έντονη βροχόπτωση των τελευταίων ωρών. Έσπασε η γέφυρα στο Περιβόλι προκαλώντας έτσι την αποσύνδεση των χωριών της Δυτικής Φθιώτιδας καθώς και η πρόσβαση απο την φέφυρα στο Καστρί είναι αδύνατη. Αναστατωμένοι οι κάτοικοι προσπαθούν μαζί με συνεργεία και με κάποιους δημοτικούς συμβούλους να παράσχουν κάθε δυνατή βοήθεια ώστε να αποκασταθεί η πρόσβαση στα χωριά.


Προβλήματα επίσης έχουν δημιουργηθεί στη σιδηροδρομική σύνδεση Αθήνας – Θεσσαλονίκης λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων και των βροχοπτώσεων που επικράτησαν ιδιαίτερα στην περιοχή της Φθιώτιδας και φυσικά την υπερχείλιση του ποταμού Σπερχειού, με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία των τραίνων στο τμήμα Λιανοκλάδι – Τιθορέα.


Για τους επιβάτες που ξεκινούν από την Αθήνα με προορισμό την Θεσσαλονίκη και αντίστροφα, οι αμαξοστοιχίες θα σταματούν στους σταθμούς Λιανοκλαδίου και Τιθορέας και στο τμήμα αυτό θα γίνεται μετεπιβίβαση σε λεωφορεία, μέχρι να αποκατασταθεί η ομαλή λειτουργία της γραμμής.




fonografos






Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.