Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟΝ ΑΠΟΤΡΕΛΛΑΝΑΝ ΟΙ ΚΑΡΥΕΣ! ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΕΦΟΤΑΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΚΙΓΙΕΖ, ΜΑΝΙΚΙΟΥΡΙΣΤΕΣ, ΣΤΥΛΙΣΤΡΙΕΣ, ΑΡΑΠΑΔΕΣ, ΓΚΕΟΥΛΕΣ... ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ, ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΕ! ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ, Ο ΑΛΛΩΤΕ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΟΣ ΤΗΣ ΚΙΜ ΚΑΡΝΤΑΣΙΑΝ ΜΠΡΟΥΣ ΤΖΕΝΕΡ, ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΩΡΙΜΗ ΓΥΝΑΙΚΑ!

Είχαμε αρχίσει αν το υποψιαζόμαστε αλλά περιμέναμε πρώτα την επιβεβαίωση από τον ίδιο. Πριν λίγες μέρες δημοσιεύθηκε μία φωτογραφία του...



Είχαμε αρχίσει αν το υποψιαζόμαστε αλλά περιμέναμε πρώτα την επιβεβαίωση από τον ίδιο. Πριν λίγες μέρες δημοσιεύθηκε μία φωτογραφία του Μπρους Τζένερ με φόρεμα και τακούνια. Λίγο αργότερα, εκπρόσωπος τύπου του γνωστού πρώην αθλητή και πατριού της Κιμ Καρντάσιαν, ανακοίνωσε την είδηση.


«Ο Μπρους μεταμορφώνεται σε γυναίκα. Είναι επιτέλους χαρούμενος και η οικογένειά του έχει δεχτεί αυτό που πάει να κάνει. Είναι σε τόσο καλή διάθεση. Για αυτό το λόγο είναι η ιδανική περίοδος για να κάνει κάτι τέτοιο.»


 

Ο εκπρόσωπος τύπου του Μπρους συνέχσε τις δηλώσεις του προσθέτοντας στο περιοδικό «People» πως οΜπρους σε λίγο καιρό θα ετοιμάσει ένα ντοκιμαντέρ σε επεισίδια όπου θα μιλαέι για την μετάβασή του σε γυναίκα: «Θα προβληθεί όταν θα είναι έτοιμος να μιλήσει για τη μετάβασή του. Αλλά νοιώθει μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερη αυτοπεποίθηση και δείχνει χαρούμενος. Έχει φερθεί μέχρι στιγμής έξυπνα και με σεβασμό σε αυτή τη μετάβαση. Αντί να προσπαθεί να σοκάρει, ο ίδιος έχει φερθεί ώριμα και έτσι η οικογένειά του είχε την ευκαιρία να αποδεχτεί το νέο του λουκ σιγά σιγά και ομαλά.»



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.