Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΕΑ EΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΙΘΕΤΟ...!!! ΜΑΧΑΙΡΩΣΑΝ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ... ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΠΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ TOY ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΣΟΚ...!!

Τρεις άνδρες των σωμάτων ασφαλείας έκαναν περιπολία κοντά σε μία εβραϊκή κοινότητα στην Νίκαια, όταν δέχτηκαν επίθεση από έναν άδνρα που...


Τρεις άνδρες των σωμάτων ασφαλείας έκαναν περιπολία κοντά σε μία εβραϊκή κοινότητα στην Νίκαια, όταν δέχτηκαν επίθεση από έναν άδνρα που κρατούσε μαχαίρι, όπως ανακοίνωσε η γαλλική αστυνομία.

Ένας δημοσιογράφος τοπικού μέσου ενημέρωσης, μετέδωσε πως ο ένας στρατιώτης φέρει τραύματα στο πρόσωπο, ο δεύτερος στο χέρι και ο τρίτος στο πηγούνι.

Ο δράστης συνελήφθη αμέσως από τις αστυνομικές αρχές.





Το Associated Press ανέφερε πως ο δράστης κρατούσε ένα μαχαίρι με λεπίδα 20 εκατοστών και χτύπησε τον έναν άνδρα στο πηγούνι. Όταν οι άλλοι δύο άνδρες προσπάθησαν να παρέμβουν, ο δράστης τους επιτέθηκε και μαχαίρωσε τον έναν στο χέρι και τον άλλον στο μάγουλο, ωστόσο κανένα από τα τρία θύματα της επίθεσης δεν κινδύνευσε να χάσει την ζωή του.
Αυτό που προκαλεί ανατριχίλα, είναι οι δηλώσεις του δημάρχου της πόλης, Christian Estrosi. Ο δήμαρχος, μιλώντας σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό, είπε πως πάνω στον δράστη βρέθηκε μία ταυτότητα με το όνομα Moussa Coulibaly, το οποίο είναι ένα αρκετά κοινότυπο επίθετο στην Δυτική Αφρική.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.