Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΓΑΜΠΡΟΣ ΤΟΥ ΚΛΙΝΤΟΝ ΕΧΑΣΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ... ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΣΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΥΠΟΨΗ ΤΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΠΛΑΚΩΣΟΥΝ ΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ

Το hedge fund που ίδρυσε ο γαμπρός του Μπιλ και της Χίλαρι Κλίντον, υπέστη μεγάλες απώλειες λόγω του στοιχήματος του υπέρ της ανάκαμψης...


Το hedge fund που ίδρυσε ο γαμπρός του Μπιλ και της Χίλαρι Κλίντον, υπέστη μεγάλες απώλειες λόγω του στοιχήματος του υπέρ της ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας.

Σύμφωνα με έγγραφα που παρουσιάζει η Wall Street Journal, η Eaglevale Partners LP, του Marc Mezvinsky και δύο πρώην συναδέλφων του από την Goldman Sachs, με επιστολή που έστειλε την προηγούμενη εβδομάδα προς τους επενδυτές με τους όποιους συνεργάζεται, τους ενημέρωνε ότι "λανθασμένα" επένδυσε υπέρ της ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας, οδηγώντας σε απώλειες για την εταιρεία, στα δύο από τα τρία τελευταία χρόνια.

Ο Mezvinsky παντρεύτηκε την κόρη των Κλίντoν το 2010. Λίγες ώρες μετά την δημοσίευση των απωλειών του γαμπρού του εξαιτίας της Ελλάδας, ο πατέρας Κλίντον πήρε τηλέφωνο τον Αλέξη Τσίπρα να τον συγχαρεί.

Πηγή: newmoney.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.