Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΡΥΒΕ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΣΤΗΝ... ΟΜΠΡΕΛΑ ΘΑΛΑΣΣΗΣ!!! ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΕΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΕΣ!!!

Οι πληροφορίες πως ένας Έλληνας που... τα 'χει τα χρονάκια του διακινεί ποσότητες κοκαΐνης και χασίς σε χρήστες ναρκωτικών στην ευρ...


Οι πληροφορίες πως ένας Έλληνας που... τα 'χει τα χρονάκια του διακινεί ποσότητες κοκαΐνης και χασίς σε χρήστες ναρκωτικών στην ευρύτερη περιοχή της Γαστούνης, οδήγησαν τους άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου στην κατοικία ενός 61χρονου στη Γαστούνη.

Οι αστυνομικοί δοκίμασαν ζωηρή έκπληξη καθώς, κατά τη διάρκεια της έρευνας που έκαναν, ανακάλυψαν δυο αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς έτοιμους να χρησιμοποιηθούν. Οι βόμβες, που περιείχαν άγνωστη εκρηκτική ύλη η οποία εστάλη στα ειδικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., ήταν τυλιγμένες με μονωτική ταινία και θα πυροδοτούνταν με βραδύκαυστο φυτίλι.

Ο 61χρονος δεν εξήγησε στους αστυνομικούς για ποιο λόγο είχε κατασκευάσει τους μηχανισμούς, που ερευνάται αν μοιάζουν με άλλους οι οποίοι έχουν χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν. Ο δράστης αποδείχθηκε ευρηματικός, καθώς έκρυβε τρεις συσκευασίες που περιείχαν 265 γραμμάρια κάνναβης μέσα σε μια... ομπρέλα θάλασσας στην αυλή του σπιτιού!

Φαίνεται, πάντως, ότι πληρωνόταν αδρά για τις «υπηρεσίες» που προσέφερε με την πώληση ναρκωτικών και τις έτοιμες βόμβες, γιατί στην ντουλάπα του υπνοδωματίου του οι αστυνομικοί βρήκαν 3.850 ευρώ τα οποία κατασχέθηκαν. Έτσι, εκτός από τις κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παράβαση της νομοθεσίας περί εκρηκτικών, ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας άσκησε στον 61χρονο δίωξη και για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

Πηγή: protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.