Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΙ ΚΕΡΑΤΑΣ ΚΑΙ ΔΑΡΜΕΝΟΣ... ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ... ΟΔΗΓΟΣ ΠΡΩΤΑ ΤΡΑΚΑΡΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΠΟΔΗΛΑΤΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΑΠΙΖΕΙ ΣΤΟ ΞΥΛΟ...!!!

Τη συγκλονιστική επίθεση σε βάρος ενός ποδηλάτη από τον οδηγό βαν, που τον είχε προηγουμένως τρακάρει, κατέγραψε η κάμερα που έφερε στο...



Τη συγκλονιστική επίθεση σε βάρος ενός ποδηλάτη από τον οδηγό βαν, που τον είχε προηγουμένως τρακάρει, κατέγραψε η κάμερα που έφερε στο κράνος του (Vid+pics)


Στο Έσσεξ της Αγγλίας ένας ποδηλάτης έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από οδηγό βαν, αφού πρώτα τον είχε χτυπήσει με το όχημά του. Φαίνεται, πως η ένταση μεταξύ τους ξεκίνησε όταν ο ποδηλάτης ζήτησε από τον οδηγό να σταματήσει να μιλάει στο τηλέφωνο κατά τη διάρκεια της οδήγησης, κάτι που έκανε το πρώτο έξαλλο.
Έτσι, το βαν άρχισε να πλησιάζει επικίνδυνα τον ποδηλάτη και εν τέλει να τον ρίξει στο οδόστρωμα. Γεγονός που μάλλον δεν ήταν αρκετό για τον οδηγό του βαν που κατέβηκε από το όχημά του επιτέθηκε, αρχικά, στον πεσμένο ποδηλάτη φραστικά και αργότερα άρχισε να τον χτυπά, με την κάμερα του κράνους να καταγράφει τα πάντα.

Η αστυνομία του Έσσεξ έχοντας δει το αναρτημένο στο διαδίκτυο βίντεο έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για του δράστη, ενώ παράλληλα ζητά από το θύμα να επικοινωνήσει με τις αρχές για να υποβάλλει μήνυση για το περιστατικό.

(Πηγή: DailyMail)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.