Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΙΝΙΚΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΕΝΑ ΕΚΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ, ΕΔΩΣΕ ΤΟΝ ΞΗΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ...;;;

Από τον χώρο του κοινού Ποινικού Δικαίου προέρχεται ο άνθρωπος που έδωσε τιςπληροφορίες οι οποίες οδήγησαν στα ίχνη του Χριστόδουλου Ξη...


Από τον χώρο του κοινού Ποινικού Δικαίου προέρχεται ο άνθρωπος που έδωσε τιςπληροφορίες οι οποίες οδήγησαν στα ίχνη του Χριστόδουλου Ξηρού και στον εντοπισμό της γιάφκας στην Ανάβυσσο.

Το συγκεκριμένο πρόσωπο, που φέρεται ότι είχε πληροφόρηση για τις κινήσεις της ομάδας Ξηρού και κυρίως του απότακτου ΕΚΑΜίτη Χρήστου Πατουχέα για την αναζήτηση οπλισμού φέρεται να έλαβε 1 εκατ. ευρώ της επικήρυξης Ξηρού και να ετοιμάσει βαλίτσες για άλλες… πολιτείες.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso, ο πληροφοριοδότης πήρε τηλέφωνο τον περασμένο Σεπτέμβριο στο τετραψήφιο νούμερο της Αντιτρομοκρατικής και έδωσε μια «πρώτη γεύση» όσων γνώριζε.

Ακολούθησε δεύτερη και tρίτη επικοινωνία και οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής κατάλαβαν ότι έχουν να κάνουν με κάτι σοβαρό.

Έτσι, τον διαβεβαίωσαν ότι θα εξασφάλιζαν την ανωνυμία και την προστασία του και συναντήθηκαν μαζί του.

Τότε επιβεβαιώθηκε ότι θα εισέπραττε το ποσό της επικήρυξης και ότι θα λαμβάνονταν μέτρα για την προστασία του.

Αν συνεχεία δόθηκαν οι πληροφορίες που αποκάλυπταν τη γιάφκα αλά και τους φερόμενους ως συνεργάτες του «Μανώλη» της 17 Ν.

Πηγή: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.