Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΣΟΥΦΛΙ... ΤΡΕΝΟ ΠΑΡΕΣΥΡΕ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΕ ΔΥΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΙΝΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Σιδηροδρομικό δυστύχημα συνέβη στις 13:30 το μεσημέρι, στοΣουφλί. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός ενός αυτοκινήτου επιχείρησε να περά...


Σιδηροδρομικό δυστύχημα συνέβη στις 13:30 το μεσημέρι, στοΣουφλί.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός ενός αυτοκινήτου επιχείρησε να περάσει τη σιδηροδρομική γραμμή από σημείο όπου δεν υπάρχουν μπάρες, λίγο πριν τη βόρεια έξοδο της πόλης.
Εκείνη την ώρα όμως περνούσε από το σημείο τρένο, που παρέσυρε το ΙΧ, με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο ο οδηγός, 52 ετών, και ο 57χρονος συνεπιβάτης, αφού το όχημα παρασύρθηκε για 300 ολόκληρα μέτρα.
Οι επιβάτες της αμαξοστοιχίας, που εκτελούσε το δρομολόγιο Δίκαια- Αλεξανδρούπολη, είναι όλοι καλά στην υγεία τους και έχουν μετεπιβιβαστεί σε λεωφορεία για να φτάσουν στον προορισμό τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες, την ώρα του δυστυχήματος στην περιοχή επικρατούσαν δυσμενείς καιρικές συνθήκες, με έντονη βροχόπτωση.
Το αυτοκίνητο βγήκε από ανώνυμη επαρχιακή οδό και ο οδηγός προσπάθησε να διασχίσει τη σιδηροδρομική γραμμή προκειμένου να περάσει στο παλιό οδικό δίκτυο. Το τρένο παρέσυρε το όχημα, που εγκλωβίστηκε στους μπροστινούς τροχούς της αμαξοστοιχίας, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να σταματήσει παρά μόνο όταν ο ένας τροχός βγήκε εκτός σιδηροτροχιάς.
Χαρακτηριστικό της κατάστασης που επικρατούσε στο σημείο είναι ότι η επιχείρηση απεγκλωβισμού του δεύτερου επιβάτη κράτησε μέχρι τις 6 το απόγευμα.
Σύμφωνα με το evros24.gr, και οι δύο επιβάτες του ΙΧ κατάγονται από χωριό του δήμου Σουφλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.