Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΕΝΘΗΜΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΚΙ ΑΥΤΟΣ... ΑΛΒΑΝΟΣ ΔΡΑΠΕΤΗΣ ΘΗΣΑΥΡΙΖΕ ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΣΕ ΒΕΡΟΙΑ ΚΑΙ ΝΑΟΥΣΑ

Ο 33χρονος Αλβανός ήταν καταζητούμενος από τον Ιούλιο του 2012 καθώς είχε παραβιάσει πενθήμερη άδεια Αέρα ελευθερίας επί δυόμισι χρόν...


Ο 33χρονος Αλβανός ήταν καταζητούμενος από τον Ιούλιο του 2012 καθώς είχε παραβιάσει πενθήμερη άδεια

Αέρα ελευθερίας επί δυόμισι χρόνια απολάμβανε ένας αλλοδαπός που είχε παραβιάσει την πενθήμερη άδεια η οποία του είχε δοθεί τον Ιούλιο του 2012 από τις φυλακές Λάρισας όπου έκτιε ποινή κάθειρξης για ναρκωτικά και εξακολούθησε να κάνει αυτό που ήξερε καλά!

Ο 33χρονος δραπέτης συνελήφθη με επιχείρηση των αστυνομικών της Ασφάλειας Βέροιας στη Νάουσα, όπου είχε νοικιάσει σπίτι και το χρησιμοποιούσε ως κέντρο διακίνησης «σκληρών» ναρκωτικών. Μάλιστα, δήλωσε ψεύτικα στοιχεία ταυτότητας στους αστυνομικούς, αλλά εκείνοι διαπίστωσαν από τα αποτυπώματά του ποιος ήταν στην πραγματικότητα.

Κατά την έρευνα που έγινε, βρέθηκαν στα δωμάτια του σπιτιού 13 συσκευασίες ηρωίνης του ενός γραμμαρίου η καθεμία, τρία ναρκωτικά χάπια και δυο κινητά. Η «καβάντζα» του αλλοδαπού ήταν σε έναν υπαίθριο χώρο στην πόλη, όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε επιπλέον μια γυάλινη συσκευασία με ηρωίνη βάρους 78,8 γραμμαρίων. Ο 33χρονος, που βρισκόταν παράνομα στη χώρα, οδηγείται στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.