Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΦΩΤΟ: ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΚΛΟΥΒΕΣ ΤΗΣ ΕΛΑΣ! ΕΑΜ-ΕΛΑΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΓΙΑ ΣΦΑΓΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ!!! ΟΧΙ ΠΙΑ ΜΑΤ... ΜΟΝΟ ΚΛΟΥΒΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 24 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΠΕΤΟΥΣΑΝ ΜΟΛΟΤΟΦ, ΕΚΑΙΓΑΝ ΤΟΥΣ "ΜΠΑΤΣΟΥΣ" ΚΑΙ ΕΣΠΑΓΑΝ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ

Έχουν τοποθετηθεί κάθετα τρεις κλούβες στο ύψος των Λουλουδάδικων χωρίς εμφανή παρουσία ανδρών των ΜΑΤ Τρεις κλούβες στο ύψος των Λου...


Έχουν τοποθετηθεί κάθετα τρεις κλούβες στο ύψος των Λουλουδάδικων χωρίς εμφανή παρουσία ανδρών των ΜΑΤ

Τρεις κλούβες στο ύψος των Λουλουδάδικων και δύο αστυνομικές κορδέλες χρησιμοποίησε η ΕΛΑΣ προκειμένου να εμποδίσει την αντιφασιστική πορεία που ξεκίνησε νωρίτερα από την Ομόνοια, στην πρώτη διαδήλωση μετά την ανάληψη των καθηκόντων της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, να προχωρήσει προς την πλατεία Ρηγίλλης όπου πραγματοποιεί συγκέντρωση για την τραγωδία στα Ίμια η Χρυσή Αυγή.






Σημειώνεται ότι ούτε δεξιά, ούτε αριστερά από τις κλούβες δεν υπάρχει εμφανής παρουσία ανδρών των ΜΑΤ.







Ωστόσο οι άνδρες των ΜΑΤ βρίσκονται πίσω από τις κλούβες για να επέμβουν σε περίπτωση που χρειαστεί ενώ μπροστά από τις κλούβες βρίσκονται υψηλόβαθμοι αξιωματικοί για να απευθύνουν συστάσεις αν αυτό κριθεί απαραίτητο.









3 σχόλια

  1. ΤΑ ΜΑΡΤΥΡΙΚΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ ΠΟΥ ΕΖΗΣΑΝ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΘΗΡΙΩΔΙΕΣ ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΑΝ- ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ -ΤΟΝ ΒΡΩΜΙΚΟ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΑΜ-ΕΛΑΣ ΠΟΥ ΕΝΩ ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΘΑ ΕΠΕΣΤΡΕΦΑΝ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΜΑΧΟΥΣ.ΒΛΕΠΑΝ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΝΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΙΘΑΝΩΣ ΝΑ ΑΚΟΥΓΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΥΡΟΒΟΛΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΝΑ ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΜΠΡΑΤΡΙΩΤΩΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΝ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ.ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΙΑΖΕ ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΑΝ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ρε ξεροκέφαλοι, δεν είναι ώρα για μαλακίες. εδώ έχουμε άλλα προβλήματα και ορισμένοι από εμάς μυαλό δεν βάζουν. κόψτε τις παπαριές με τα κομματικά και τις ομαδοποιήσεις. εδώ έχουμε πρόβλημα επιβίωσης και εσείς ασχολείστε με τα λάθη παλαιών εποχών γαμώτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.