Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ "ΤΗΣ ΒΓΗΚΕ ΑΠ'ΤΗ ΜΥΤΗ;" Η ΠΡΩΗΝ ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΛΙΒΙΕΡΑΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΟ "EROTICA" ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΟΝΤ@ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ... ΚΑΜΑΡΙ ΟΙ ΚΟΡΕΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΜΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΔΕ ΛΕΓΕΤΑΙ!

Το τριήμερο που μας πέρασε το φαληρικό γήπεδο του Tae Kwon Do φιλοξένησε το εκθεσιακό event Athens Erotica, κοινώς την μεγαλύτερη έκθεσ...



Το τριήμερο που μας πέρασε το φαληρικό γήπεδο του Tae Kwon Do φιλοξένησε το εκθεσιακό event Athens Erotica, κοινώς την μεγαλύτερη έκθεση και διοργάνωση για το σεξ. Βοηθήματα, στρίπερς, call girls, sex editors, διάσημες πορνοστάρ συγκεντρώθηκαν στον χώρο και προσέφεραν ένα θέαμα με ψυχαγωγικό και ενημερωτικό σκοπό. Την παρουσίαση της κεντρικής βραδιάς το Σάββατο το βράδυ ανέλαβε η Εύη Αδάμ μαζί με την Τζέην Σαμπανίκου.

Και η παρουσία του πρώην μοντέλου εξέπληξε πολλούς και ήταν το λιγότερο τολμηρή. Κατά την παρουσίαση του main event, η Εύη εμφανίστηκε επί σκηνής έχοντας στην μύτη της ένα sex toy-πλαστικό φαλλό και η συμπαρουσιάστρια δύο όρχεις για να συμπληρώσει το πακέτο.


freegossip

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.