Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

"ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΟΡΝΗ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙ" Η ΝΤΟΡΟΘΙ ΚΙΝΓΚ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ...

Οι Σκοπιανοί αποκάλεσαν «ελληνίδα πόρνη που κρύβει την αλήθεια» την Αμερικανίδα αρχαιολόγο Ντόροθι Κινγκ. Η γνωστή σε όλο τον κόσμο αρχ...


Οι Σκοπιανοί αποκάλεσαν «ελληνίδα πόρνη που κρύβει την αλήθεια» την Αμερικανίδα αρχαιολόγο Ντόροθι Κινγκ. Η γνωστή σε όλο τον κόσμο αρχαιολόγος είχε δηλώσει παλιότερα πως τα Σκόπια είχαν διάφορες ονομασίες κατά την αρχαιότητα, αλλά ποτέ μα ποτέ δεν είχαν το όνομα Μακεδονία, με αποτέλεσμα να προκαλέσει το μένος.

Μάλιστα, είχε διευκρινίσει τότε ότι την περιοχή των Σκοπίων την είχε κατακτήσει ο Μέγας Αλέξανδρος, όπως όμως είχε κατακτήσει και τις περιοχές του Ιράν και του Αφγανιστάν, αλλά καμία από αυτές τις χώρες δεν ισχυρίζεται ότι ονομάζεται Μακεδονία.

2 σχόλια

  1. Pos bori oi Ellhnikes arxes na akoun sinexia prosvoles apo tous Skopianous kai na meni ataraxi.

    Lipomaste o apodimos Ellhnismos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εὔγε καλὀπαιδα Σκοπιανά! Ἔτσι ἀντικρούετε τίς αἰτιάσεις εἰς βάρος σας; ὄποιος δέν συμφωνεί μαζί σας εἴναι (Ἕλληνίδα πόρνη); νά ξέρετε πάντως πῶς: οἰ (Ελληνίδες πόρνες)...προτιμούν να εἴναι σίγουρα τέτοιες παρά (Σκοπιανές) νά εἴστε σίγουροι για αύτό! Ἀχ μπουμπούκια μου...φωνάζετε καί ὀρύεσθε...διότι ἔχετε τίς (πλάτες)ἀνθελληνικῶν ξένων δυνάμεων καί πολιτικοῦς<>τῆς( πλάκας)ποῦ εἴναι τό λιγότερον ποῦ μπορεί κάποιος να τοῦς προσάψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.